WoerdenNieuws

1 month ago
  • Html
  • Text Woerden.nl
Nieuwsbrief Woerden
 

In deze nieuwsbrief vindt u een selectie van de berichten die de gemeente Woerden de afgelopen week heeft gepubliceerd op haar website. Het gaat om officiële persberichten en ander nieuws. Via WoerdenNieuws bent u in één oogopslag op de hoogte van de belangrijkste collegebesluiten en ontwikkelingen.

Meer informatie vindt u op www.woerden.nl
Zoekt u informatie van de gemeenteraad? Kijk dan op gemeenteraad.woerden.nl

5 juni = Wereld Milieudag

05-06-2019

Samen planten we zaadjes voor een beter milieu

Lees verder


Feestelijke opening van het nieuwe gemeentehuis voor inwoners

04-06-2019

Het nieuwe gemeentehuis is af! Na twee jaar bivakkeren in een tijdelijk gebouw zijn de medewerkers van de gemeente eind april verhuisd naar het nieuwe gebouw. Ook inwoners hebben nu een gemeentehuis om trots op te zijn! Reden genoeg voor een feest. Op zaterdag 15 juni barst het feest los voor alle inwoners, die het pand van binnen willen zien.

Lees verder


Nieuwsbrief onderzoek schuifruimte

04-06-2019

Om u op de hoogte te houden van het onderzoek naar schuifruimte, is er een digitale nieuwsbrief verschenen. Hiermee informeren wij u over de stand van zaken en het vervolg.

Lees verder


Bestrijding eikenprocessierups

04-06-2019

De eikenprocessierups is weer gesignaleerd. De brandharen van deze rups kunnen hevige jeuk en geïrriteerde huid, ogen en luchtwegen veroorzaken bij mens en dier. Daarom zuigt de gemeente in juni en juli de rupsennesten weg uit eikenbomen.

Lees verder


Weekmarkt in nieuw jasje

04-06-2019

Veel mensen bezoeken elke woensdag de gezellige Woerdense Markt in het centrum. De weekmarkt is onlangs in een nieuw jasje gestoken: de paden zijn breder en een aantal kramen is verplaatst. De feestelijke heropening vindt plaats op 12 juni.

Lees verder


Thema-avond over energietransitie in Molenvliet

04-06-2019

Wijkplatform Molenvliet is actief op de inzet van de energietransitie. In dat kader organiseert zij op woensdag 12 juni een informatieavond over "Energie uit de zon".

Lees verder


Herstelwerkzaamheden zuidelijke randweg Woerden

03-06-2019

Op 7 en 8 juni voert aannemer Roelofs reparatiewerkzaamheden uit op de Burgemeester Van Zwietenweg (N420, zuidelijke randweg) tussen Woerden en Nieuwerbrug. Voor het uitvoeren van de werkzaamheden moet de weg worden afgesloten voor doorgaand verkeer.

Lees verder


Tevredenheidsonderzoek onderhoud openbare ruimte

03-06-2019

Vul de enquête in en maak kans op een leuke prijs!

Lees verder


Met vriendelijke groet,
Woerden.nl

 


U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich op 20-06-2014 hebt aangemeld om de volgende nieuwsbrief te ontvangen: WoerdenNieuws.
U kunt zich uitschrijven via de link hieronder:
Uitschrijven

Share this newsletter on

Related newsletters

Woerden.nl

Categories: Town Information Local
Age: 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

© 2019