WoerdenNieuws

29 days ago
  • Html
  • Text Woerden.nl
Nieuwsbrief Woerden
 

In deze nieuwsbrief vindt u een selectie van de berichten die de gemeente Woerden de afgelopen week heeft gepubliceerd op haar website. Het gaat om officiële persberichten en ander nieuws. Via WoerdenNieuws bent u in één oogopslag op de hoogte van de belangrijkste collegebesluiten en ontwikkelingen.

Meer informatie vindt u op www.woerden.nl
Zoekt u informatie van de gemeenteraad? Kijk dan op gemeenteraad.woerden.nl

Goed idee voor wijk of buurt?

18-06-2019

Bewoners, ondernemers en organisaties weten vaak goed wat er leeft in een gebied. Een speeltuintje dat opgeknapt moet worden of overlast. Maar ze kennen ook de eenzame buurman die een schaakmaatje zoekt of willen een gezamenlijke moestuin aanleggen. Met zo'n idee kunt u terecht bij een wijkcentrum of de wijk-/dorpsambtenaar.

Lees verder


Wandelend door de wijk

18-06-2019

De wandelclub bij de Sinar Maluku is net 2 maanden van start. Initiatiefneemster Elly is trots. Het is alweer het tweede initiatief dat uit haar handen georganiseerd wordt bij het wijkcentrum van de Sinar Maluku in Molenvliet. Wat drijft haar om deze ideeën leven in te blazen?

Lees verder


Aanvragen voor Lintjesregen 2020 nog tot 1 juli in te dienen

18-06-2019

We kennen allemaal wel iemand die zich al vele jaren inzet voor anderen, voor een vereniging of voor een goed doel. Iemand met bijzondere verdiensten voor de samenleving, vaak zonder eigenbelang en in alle bescheidenheid. Kortom iemand die een lintje verdient. U kunt die persoon voordragen voor een Koninklijke Onderscheiding.

Lees verder


Feestelijke Open Dag gemeentehuis

18-06-2019

Het was een feestelijke week voor de gemeente Woerden. Op 12 juni werd het gemeentehuis officieel geopend door de commissaris van de Koning. Op 15 juni mochten de inwoners tijdens de feestelijke Open Dag een kijkje nemen in het nieuwe gemeentehuis.

Lees verder


Woningbouw Prinsenhof snel dichterbij

14-06-2019

Met het aangaan van een overeenkomst voor het woningbouwproject Prinsenhof is woensdag 12 juni een belangrijke stap gezet op weg naar de start bouw.

Lees verder


Minder maaien, meer resultaat

13-06-2019

De bermen staan in de zomer vol mooie bloemen. Ook andere grasstroken hebben een rijk gevarieerde flora. Toch moeten we maaien om de bermen bloemrijk te houden of om verkeersonveilige situaties of overlast te voorkomen. We leggen graag uit waarom dit zo is.

Lees verder


Woerdense vlag gehesen tijdens officiële opening gemeentehuis

13-06-2019

Woensdag 12 juni werd het gemeentehuis officieel geopend door de commissaris van de Koning Hans Oosters. Hij deed dat door onder meer de nieuwe Woerdense vlag te hijsen.

Lees verder


Met vriendelijke groet,
Woerden.nl

 


U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich op 20-06-2014 hebt aangemeld om de volgende nieuwsbrief te ontvangen: WoerdenNieuws.
U kunt zich uitschrijven via de link hieronder:
Uitschrijven

Share this newsletter on

Related newsletters

Woerden.nl

Categories: Town Information Local
Age: 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

© 2019