WoerdenNieuws

19 days ago
  • Html
  • Text



 Woerden.nl
Nieuwsbrief Woerden
 

In deze nieuwsbrief vindt u een selectie van de berichten die de gemeente Woerden de afgelopen week heeft gepubliceerd op haar website. Het gaat om officiële persberichten en ander nieuws. Via WoerdenNieuws bent u in één oogopslag op de hoogte van de belangrijkste collegebesluiten en ontwikkelingen.

Meer informatie vindt u op www.woerden.nl
Zoekt u informatie van de gemeenteraad? Kijk dan op gemeenteraad.woerden.nl

Gemeentegids 2019-2020

26-06-2019

Eind juli verschijnt de gemeentegids 2019-2020. De gemeentegids is een compacte, overzichtelijke en handzame gids met belangrijke informatie over diensten van de gemeente en organisaties binnen de gemeente. Wie hier meer over wil weten kan vervolgens kijken op www.woerden.nl.

Lees verder


Rijk en regio slaan handen ineen voor meer woningen en aanpak excessen

25-06-2019

Het Rijk, de provincie Utrecht en 16 gemeenten in de regio Utrecht gaan langjarig samenwerken om de woningbouwproductie te versnellen, de betaalbaarheid te vergroten en excessen aan te pakken.

Lees verder


Aankomend weekend 34e editie Straattheater Festival Woerden

25-06-2019

Zaterdag 29 juni wordt voor de 34ste keer het Straattheater Festival Woerden in de binnenstad van Woerden georganiseerd. Het evenement, dat jaarlijks op de laatste zaterdag in juni wordt georganiseerd, trekt elk jaar bezoekers uit heel Nederland.

Lees verder


Informatieavond nieuwbouwproject Zegveld

25-06-2019

Op donderdag 4 juli vindt een informatieavond plaats over het nieuwbouwproject met seniorenwoningen op de locatie van de voormalige basisschool De Pionier (Clausstraat 22, Zegveld). De avond vindt plaats in de Milandhof van 20.00 tot 21.30 uur.

Lees verder


Extra controle in voetgangersgebieden

25-06-2019

In voetgangersgebieden, zoals in het centrum van Woerden, mag niet gefietst en gebrommerd worden.

Lees verder


Aanvragen voor Lintjesregen 2020 nog tot 1 juli in te dienen

25-06-2019

We kennen allemaal wel iemand die zich al vele jaren inzet voor anderen, voor een vereniging of voor een goed doel. Iemand met bijzondere verdiensten voor de samenleving, vaak zonder eigenbelang en in alle bescheidenheid. Kortom iemand die een lintje verdient. U kunt die persoon voordragen voor een Koninklijke Onderscheiding.

Lees verder


Werkzaamheden herinrichting De Eem en De Zaan

25-06-2019

Eind juni starten de werkzaamheden rond de herinrichting van De Zaan. Eind oktober wordt ook gestart in De Eem. Het betreft naast de noodzakelijke vervanging van de riolering ook het aanbrengen van verbeteringen in de openbare ruimte. Bewoners hebben meebeslist over hoe die verbeteringen eruit komen te zien.

Lees verder


Afval Glossy

25-06-2019

Vol tips, informatie en verhalen van Woerdenaren over afval scheiden

Lees verder


Reactie Woerden over Energielandschap aangescherpt

20-06-2019

In de aangescherpte versie zijn de zorgen meegenomen die geuit zijn tijdens de behandeling in de gemeenteraad.

Lees verder


Feestelijke opening Jan Ruijspad

20-06-2019

Het nieuwe, vrijliggende fietspad tussen het Stationsplein-Zuid en de toekomstige woonwijk Snellerpoort in Woerden is woensdag 19 juni feestelijk geopend.

Lees verder


Zwemmen in natuurwater

20-06-2019

Het kan heel verfrissend zijn om op een warme dag een duik te nemen in een meer, plas, vijver of singel. Maar: doe dat niet overal. Het beste is om te zwemmen in een officiële zwemlocatie zoals de Cattenbroekerplas in Woerden. Deze plas wordt in het zwemseizoen (1 mei - 1 oktober) minimaal een keer in de twee weken gecontroleerd.

Lees verder


Met vriendelijke groet,
Woerden.nl

 


U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich op 20-06-2014 hebt aangemeld om de volgende nieuwsbrief te ontvangen: WoerdenNieuws.
U kunt zich uitschrijven via de link hieronder:
Uitschrijven

Share this newsletter on

Related newsletters

Woerden.nl

Categories: Town Information Local
Age: 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

© 2019