Woerden.nl
hoofdstad van het groene hart
logo
Nieuwsbrief Woerden
 

In deze nieuwsbrief vindt u een selectie van de berichten die de gemeente Woerden de afgelopen week heeft gepubliceerd op haar website. Het gaat om officiële persberichten en ander nieuws. Via WoerdenNieuws bent u in één oogopslag op de hoogte van de belangrijkste collegebesluiten en ontwikkelingen.

Meer informatie vindt u op www.woerden.nl
Zoekt u informatie van de gemeenteraad? Kijk dan op gemeenteraad.woerden.nl

Coronanieuws > Vaccineren, hoe komt u bij het prikcentrum?

10-02-2021

Heeft u een uitnodiging voor een vaccinatie gekregen? Dan kunt u een afspraak maken met de GGD. Op dat moment hoort u waar u naar toe kunt.

Lees verder



Coronanieuws > meer mogelijkheden voor winkeliers

10-02-2021

De lockdown blijft voorlopig. Ook de avondklok is verlengd tot en met 2 maart. Alleen voor winkels is er een mogelijkheid bij gekomen. Vanaf 10 februari kunt u bestelde spullen zelf afhalen bij de winkel. Waar moet u rekening mee houden?

Lees verder



Verlenging samenwerking U10 met EBU/ROM

10-02-2021

PERSBERICHT > U10-gemeenten verlengen de samenwerking met Economic Board Utrecht (EBU) en Regionale Ontwikkelingsmaatschappij (ROM) Utrecht Region. Ook in coronatijd blijkt deze samenwerking waardevol voor ondernemers in regio Utrecht.

Lees verder



Hybride vuilniswagens voor het Stadserf

09-02-2021

Het Stadserf verduurzaamt het wagenpark verder met vier hybride vuilniswagens. De auto’s zijn voorzien van een zuinige dieselmotor en een volledig elektrisch werkende kraakpersopbouw. Per vuilniswagen scheelt dit jaarlijks 10.000 kilo aan CO2-uitstoot.

Lees verder



Gemeente Woerden onderzoekt mogelijkheden huisvesting statushouders

08-02-2021

PERSBERICHT - “Een moreel dilemma waarbij een menselijk gezicht essentieel is”

Dit jaar moeten 27.000 statushouders in Nederland een woonverblijf krijgen. Dat is de opdracht van de Rijksoverheid aan Nederlandse gemeenten. 

Lees verder



De WOZ-beschikking komt eraan

08-02-2021

Rond 20 februari valt bij de meeste huishoudens en bedrijven een aanslagbiljet gemeentelijke belastingen/WOZ-beschikking op de mat. Heeft u een vraag? Wij helpen u graag!

Lees verder



Strenge vorst vertraagt reconstructie Kwakelbrug

08-02-2021

PERSBERICHT > De reconstructie van de Kwakelbrug is in volle gang, maar de vorst en sneeuw zorgen helaas voor vertraging.

Lees verder



Let op: Afvalinzameling met extreem weer

07-02-2021

We doen onze uiterste best om de afvalinzameling zo veel mogelijk volgens schema te laten verlopen. Door het extreme weer is het echter mogelijk dat uw afval later of niet opgehaald kan worden. Dit doen we voor uw en onze veiligheid.

Lees verder



Pontje bij de Greft uit de vaart tijdens vorst

05-02-2021

Om ijspret mogelijk te maken op de Greft, wordt vanaf zaterdag het zelfbedieningspontje uit de vaart genomen.

Lees verder


Met vriendelijke groet,
Woerden.nl

 



U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich op 20-06-2014 hebt aangemeld om de volgende nieuwsbrief te ontvangen: WoerdenNieuws.

U kunt zich uitschrijven via de link hieronder:
Uitschrijven
<