Woerden.nl
hoofdstad van het groene hart
logo
Nieuwsbrief Woerden
 

In deze nieuwsbrief vindt u een selectie van de berichten die de gemeente Woerden de afgelopen week heeft gepubliceerd op haar website. Het gaat om officiële persberichten en ander nieuws. Via WoerdenNieuws bent u in één oogopslag op de hoogte van de belangrijkste collegebesluiten en ontwikkelingen.

Meer informatie vindt u op www.woerden.nl
Zoekt u informatie van de gemeenteraad? Kijk dan op gemeenteraad.woerden.nl

Cadeaukaart voor kleine energiebesparende maatregelen is verlengd

03-03-2021

Het ministerie heeft besloten om de landelijke Regeling Reductie Energiegebruik (RRE) te verlengen. De cadeaukaart Duurzaam Woerden is de lokale invulling van de RRE. De cadeaukaart actie wordt automatisch verlengd, u hoeft daarvoor niets te doen. 

Lees verder



Coronanieuws > Terugblik februari 2021

02-03-2021

Een maand waarin ieders geduld flink op de proef werd gesteld. De strenge lockdown werd verlengd, inclusief de avondklok. Wel gingen de basisscholen en kinderopvang weer open. Ondanks stijgende besmettingscijfers werden aan het einde van de maand enkele versoepelingen aangekondigd.

Lees verder



WOZ onjuist? Bel eerst de gemeente!

26-02-2021

Bent u het niet eens met de aanslag gemeentelijke belastingen/WOZ-beschikking? Of twijfelt u aan de juistheid ervan? Bel met onze taxateurs via 14 0348, wij zoeken het graag voor u uit. Mailen kan ook via teambelastingen@woerden.nl.

Lees verder



Nieuwsbrief Werk in Woerden #3

26-02-2021

Weten waar gewerkt wordt in de openbare ruimte?

Lees verder



Landelijke Opschoondag: zaterdag 20 maart

26-02-2021

‘Word weer verliefd op je buurt’

Lees verder



Wandelpad Grechtkade deels gesloten tijdens broedseizoen

25-02-2021

PERSBERICHT > De weilanden naast de Grechtkade, ter hoogte van het gemaal, zijn van 1 maart tot 15 juni afgesloten voor wandelaars. Het gebied is een unieke plek voor de weidevogels. Daarom is het door de provincie aangemerkt als weidevogelgebied en moet het tijdens het broedseizoen afgesloten zijn. 

Lees verder


Met vriendelijke groet,
Woerden.nl

 



U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich op 20-06-2014 hebt aangemeld om de volgende nieuwsbrief te ontvangen: WoerdenNieuws.

U kunt zich uitschrijven via de link hieronder:
Uitschrijven
<