Woerden.nl
hoofdstad van het groene hart
logo
Nieuwsbrief Woerden
 

In deze nieuwsbrief vindt u een selectie van de berichten die de gemeente Woerden de afgelopen week heeft gepubliceerd op haar website. Het gaat om officiële persberichten en ander nieuws. Via WoerdenNieuws bent u in één oogopslag op de hoogte van de belangrijkste collegebesluiten en ontwikkelingen.

Meer informatie vindt u op www.woerden.nl
Zoekt u informatie van de gemeenteraad? Kijk dan op gemeenteraad.woerden.nl

Denk mee over energie besparen en duurzaam verwarmen in gemeente Woerden

17-03-2021

Hoe kunnen we energie besparen in gemeente Woerden? En in de toekomst huizen duurzaam verwarmen? Heeft u ideeën of zorgen hierover? Ga naar http://warmwoerden.inbeeld.app om een reactie achter te laten voor de Warmtevisie. Heeft u vragen? Meldt u dan uiterlijk 21 maart aan voor een online vragenuurtje.

Lees verder



Enquête over bodemdaling in het Groene Hart

15-03-2021

Bodemdaling is een steeds groter probleem. Ook in gemeente Woerden hebben we te maken met bodemdaling. Een groot deel van het Groene Hart bestaat uit veen. Veen is een grondlaag met veel water. Deze veenlaag wordt dunner door inklinking en afbraak. Dit leidt tot verdere bodemdaling.

Lees verder



Coronanieuws > Tonk, tijdelijke ondersteuning noodzakelijke kosten

15-03-2021

Heeft u moeite om uw vaste lasten te betalen, omdat uw inkomen door de coronamaatregelen is teruggelopen? Dan kan de TONK regeling u wellicht helpen.

Lees verder



PERSBERICHT > Overeenkomst 72 huurappartementen De Molenhoek

12-03-2021

Sustay en gemeente Woerden tekenden op maandag 1 maart de overeenkomst voor de ontwikkeling van het project De Molenhoek aan de Zaagmolenlaan 12 in Woerden. Hier komen 72 appartementen in de middenhuur.

Lees verder



Woerden is jarig!

12-03-2021

PERSBERICHT > Woerden viert vandaag 649e verjaardag.

Lees verder



PERSBERICHT > Ozb-tarieven te hoog berekend, binnenkort correctie

11-03-2021

Door een administratieve vergissing hebben alle woningeigenaren uit de gemeente Woerden een te hoge ozb-aanslag (onroerendezaakbelasting) ontvangen.

Lees verder


Met vriendelijke groet,
Woerden.nl

 



U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich op 20-06-2014 hebt aangemeld om de volgende nieuwsbrief te ontvangen: WoerdenNieuws.

U kunt zich uitschrijven via de link hieronder:
Uitschrijven