Woerden.nl
hoofdstad van het groene hart
logo
Nieuwsbrief Woerden
 

In deze nieuwsbrief vindt u een selectie van de berichten die de gemeente Woerden de afgelopen week heeft gepubliceerd op haar website. Het gaat om officiële persberichten en ander nieuws. Via WoerdenNieuws bent u in één oogopslag op de hoogte van de belangrijkste collegebesluiten en ontwikkelingen.

Meer informatie vindt u op www.woerden.nl
Zoekt u informatie van de gemeenteraad? Kijk dan op gemeenteraad.woerden.nl

Schriftelijke reactieronde Afwegingskader gestart

31-03-2021

Tot en met 18 april kunt u nog een keer schriftelijk reageren op het concept-Afwegingskader grootschalige duurzame energie. Lees meer over hoe u kunt reageren op www.woerden.nl/duurzameopwek.

Lees verder



Logeerhuis Bredius geopend

30-03-2021

Op vrijdag 26 maart heeft wethouder Tymon de Weger het Logeerhuis Bredius op Park Oudeland geopend. Het Logeerhuis richt zich op mantelzorgers en de mensen voor wie zij zorgen.

Lees verder



Gewijzigde inzameldagen rond Pasen en Koningsdag

30-03-2021

Onze vuilnismannen gaan genieten van de Paasdagen en Koningsdag en halen dan geen afval op. Ook de Milieustraat is gesloten op deze feestdagen.

Lees verder



Onderzoek naar huurappartementen Snellerpoort

29-03-2021

PERSBERICHT > Woningcorporatie GroenWest en gemeente Woerden onderzoeken of er op het bouwveld achter Het Baken in Snellerpoort huurappartementen kunnen worden gebouwd.

Lees verder



Nieuwsbrief Werk in Woerden maart 2021

29-03-2021

Weten waar er gewerkt wordt? U leest het in de nieuwsbrief van maart.

Lees verder


Met vriendelijke groet,
Woerden.nl

 



U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich op 20-06-2014 hebt aangemeld om de volgende nieuwsbrief te ontvangen: WoerdenNieuws.

U kunt zich uitschrijven via de link hieronder:
Uitschrijven
<