Woerden.nl
hoofdstad van het groene hart
logo
Nieuwsbrief Woerden
 

In deze nieuwsbrief vindt u een selectie van de berichten die de gemeente Woerden de afgelopen week heeft gepubliceerd op haar website. Het gaat om officiële persberichten en ander nieuws. Via WoerdenNieuws bent u in één oogopslag op de hoogte van de belangrijkste collegebesluiten en ontwikkelingen.

Meer informatie vindt u op www.woerden.nl
Zoekt u informatie van de gemeenteraad? Kijk dan op gemeenteraad.woerden.nl

Politie sluit twee woningen na vondst drugslab

07-04-2022

In februari vond de politie in een woning in Woerden een drugslab. In een andere woning werd een grote hoeveelheid crystal meth aangetroffen. Naar aanleiding van de vondsten heeft de gemeente de woningen aan de Henrik Ibsenweg en de Terschellingkade voor zes maanden gesloten. 

Lees verder



Wat de oorlog met ons doet

07-04-2022

Ook in Woerden hebben we te maken met de gevolgen van de oorlog in Oekraïne. Over wat de oorlog voor ons betekent schreef burgemeester Victor Molkenboer deze week in de Het Kontakt/Woerdense Courant.

Lees verder



Tegel eruit, plant erin op zaterdag 16 april

06-04-2022

Op zaterdag 16 april kunnen inwoners uit de gemeente Woerden bij tuincentrum de Bosrand in Woerden tussen 11 en 15 uur hun tuintegels inleveren in ruil voor een gratis plantje. 

Lees verder



Onderzoek naar ervaringen met geheugenproblematiek

05-04-2022

PERSBERICHT > Geheugenproblematiek, waaronder dementie, is een groeiend probleem. Omdat we steeds ouder worden, neemt het aantal mensen met dementie toe. Alzheimer Nederland schat in dat er in 2020 zo'n 800 inwoners van Woerden dementie hadden. In 2030 zijn dat er naar verwachting 1200.

Lees verder



Nieuwsbrief ' Werk in Woerden' maart 2022

05-04-2022

Weten waar er gewerkt wordt in Woerden en omstreken? U leest het in deze nieuwsbrief.

Lees verder



Een mijlpaal voor De Kanis!

04-04-2022

Zaterdag 2 april organiseerden de gemeente Woerden en aannemer Bunnik Groep een feestelijke oplevering voor de bewoners aan De Kanis.

Lees verder



Nieuwe fietsbrug Waardsebaan-Hollandbaan

01-04-2022

Vanaf maandag 4 april wordt de houten fiets-en voetgangersbrug in de hoek van de Waardsebaan met de Hollandbaan vervangen. De huidige brug is aan het einde van zijn levensduur.

Lees verder


Met vriendelijke groet,
Woerden.nl

 



U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich op 20-06-2014 hebt aangemeld om de volgende nieuwsbrief te ontvangen: WoerdenNieuws.

U kunt zich uitschrijven via de link hieronder:
Uitschrijven