Nieuwsbrief van 9-4-19 6:54:00
Online bekijken

Thema verven en coatings

Woestijnkever inspireert tot nieuwe waterafwijzende verf

De slimme wijze waarop de Namibische woestijnkever haar waterhuishouding regelt, resulteerde in een unieke waterafwijzende verf: StoColor Dryonic G. Deze voert regen, dauw en ander water direct af dankzij een slimme microstructuur en zorgt daardoor voor een droge en schonere gevel.

Meer dan 70.000 ton CO2 per jaar besparen met schilderwerk

EKOTEX Graphenstone is een CO2-neutrale verf en bespaart 8,5 kg CO2 per m2. Daarnaast is de verf biologisch circulair, bevat de verf geen conserveringsmiddelen en heeft 0% VOC-emissie. Impact op het milieu is er amper. De verf is luchtzuiverend en neutraliseert geurtjes, doordat de verf een fotokatalytische werking heeft, wat wordt geactiveerd door licht! Bent u bezig met een gebouw dat de BREEAM, WELL en LEED certificering moet krijgen? EKOTEX Graphenstone voldoet aan al deze certificaten met zorg voor een optimaal binnenklimaat.

Zorg voor monumenten is Caparol op het lijf geschreven

Krijg je te maken met een monumentaal gebouw, dan ga je aan het werk met kostbaar en kwetsbaar onroerend goed. Monumentale gebouwen hebben jaar in jaar uit te maken met weersinvloeden, mensen en luchtvervuiling. Om ze daar zo goed mogelijk tegen te beschermen, heeft Caparol, fabrikant van bouwverven en gevelisolatie, de kennis van en de zorg voor monumenten samengebracht in een omvangrijk assortiment silicaat- en kalkproducten.

Eurocol BetonDesign: beton… maar dan anders

BetonDesign kan als afwerkvloer worden geïnstalleerd; direct op een geschikte ondergrond. Het resultaat is een strakke, vlakke vloer, met een hightech industriële uitstraling en bijbehorende kwaliteit en duurzaamheid. Het BetonDesign programma bestaat uit meerder producten, met behalve de 305 BetonDesign afwerklaag alles van basecoat tot conditioner voor het onderhoud.

Whiteboard te klein? Neem de muur.

Al sinds mensenheugenis schrijft de mens op muren. Nu zijn beschrijfbare muren heel eenvoudig te verwezenlijken met Vicinity Professional Whiteboard verf. Je brengt jezelf en je medewerkers in beweging en het stimuleert de samenwerking op een creatieve manier. Brainstormen word een andere beleving als je door het hele bedrijf op alle wanden je ideeën kwijt kan.

Gratis white paper "Houtverf, verven voor hout"

Onder houtverf worden systemen of producten verstaan die hout verfraaien en/of beschermen. Het karakter van houtverf, dekkend of transparant, dat voornamelijk wordt bepaald door de hoeveelheid pigment die deze producten bevatten, vormt de basis voor de indeling van houtverven. We schreven er een white paper over, die gratis aan te vragen is.

Themapagina Verven en coatings

Eén van de meest effectieve manieren om materialen te beschermen tegen klimaatinvloeden is het toepassen van een verf, lak, beits of een coating. NBD-Online heeft informatie over verven en coatings verzameld op deze themapagina. Hier vind je de laatste trends in Verven en coatings, innovaties vanuit de fabrikant, bouwkundige informatie en nog meer interessante blogs en artikelen.
4.777
Leveranciers
27.457
Producten
600.000
Artikelen
Bekijk NBD-Online
NBD
Facebook twitter Facebook
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.