Nieuwsbrief van 07-03-2023
Online bekijken
 
 
 

Innovatief in hout

Innovatief in hout, dat is waar wij bij Foreco Houtproducten voor staan. Constant op zoek naar nieuwe mogelijkheden en toepassingen op het gebied van hout. Zo onderzoeken we het impregneren van hout en kijken we hoe we hout kunnen modificeren met bio-based producten. Zo zorgen we er voor dat het hout op een duurzame wijze een langere levensduur krijgt. Daarnaast zoeken we ook naar slimme oplossingen om bijvoorbeeld het gebruik van hardhout terug te dringen.
Lees verder   Vraag informatie aan

Totaaloplossingen voor de woningbouw

Bouwprojecten worden steeds complexer en veronderstellen specialistische inbreng vanuit een toenemend aantal disciplines. Dat geldt zeker voor de woningbouw. Vakwerk en productkwaliteit alleen zijn niet langer voldoende om een project tot een succes te maken. 
Lees verder   Vraag informatie aan

Oxygen2: slim en zuinig ventileren 

De overheid stimuleert de bouw van energie neutrale woningen én het energiezuiniger maken van bestaande woningen. Isolatie is daarin de eerste stap. Het bespaart energie en zorgt voor een beter wooncomfort. Maar hoe zit het dan met de ventilatie?
Lees verder   Vraag informatie aan

Kijk op woningbouw 

De stijgende grondprijzen plus de partijen die leges, belastingen enzovoort ontvangen plus alle adviseurs die nodig zijn in de voorbereiding van het bouwen van een woning … maken dat bouwen duurder geworden is. Daarnaast zijn de grondstoffen en de bouwmaterialen fors duurder geworden. 
Lees verder   Vraag informatie aan

Highnote Almere bereikt hoogste punt met 157 betaalbare appartementen 

Woongebouw Highnote in Almere centrum; een belegging van één van de fondsen van Rockfield Real Estate bereikt hoogste punt met het voltooien van de 19e verdieping op een hoogte van 63 meter. 
Lees verder    

Adverteren? 

Wilt u adverteren in deze nieuwsbrief en zo duizenden mensen in de bouwkolom bereiken? Neem dan contact op met Jetvertising
 
 
> 4.900
Leveranciers
 
> 26.000
Producten
 
> 900.000
Gebruikers
 
Bekijk NBD-Online
  Adverteren | Voorwaarden | Privacy statement Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com  
       
 

Uitschrijven / Gegevens wijzigen
Powered door YMLP