Nieuwsbrief van 12-09-2023
Online bekijken
 
 
 
 

Nieuwe solar mogelijkheden voor zowel keramische- als betondakpannen

Nelskamp Dakpannen heeft zijn solarprogramma uitgebreid met een aantal nieuwe mogelijkheden voor zowel keramische- als betondakpannen.
Hiermee biedt Nelskamp een groot scala aan mogelijkheden voor ontwerper en verwerker. Nieuw en uniek is dat Nelskamp modules in het leveringsprogramma heeft welke zijn te verwerken in combinatie met geprofileerde keramisch dakpannen.
Lees verder   Vraag informatie aan

Composiet lichtmasten voor diverse toepassingen als alternatief voor staal en aluminium…  

Composiet lichtmasten zijn onderhoudsvrij, lichtgewicht en extreem sterk. De composiet lichtmast focust zich op esthetische aspecten en een hoge kwaliteit.  
Lees verder   Vraag informatie aan

Een kleurrijk hemelwaterafvoersysteem

De gecoat aluminium dakgoten en regenpijpen van Grömo Alustar vormen samen een kleurrijk hemelwaterafvoersysteem. Het complete systeem is verkrijgbaar in zeven op de natuur geïnspireerde kleuren en 206 speciale RAL kleuren.  
Lees verder   Vraag informatie aan

KINGSIZE: De Meest Duurzame Wand

Het veranderen van productieprocessen en het samenwerken met ketenpartners is van groot belang in de transitie naar een circulaire economie. Met de enorme uitdaging voor wat betreft nieuwe woningen is prefab bouwen één van de oplossingen. 
Lees verder   Vraag informatie aan

RAUTITAN – The most wanted  

Veilig en snel werken op de bouw zonder bang te zijn voor beschadigingen of lekkage aan je leidingsysteem. Met RAUTITAN kan dit! Een robuust no-nonsense leidingsysteem met lange levensduur en oog voor hygiëne dat de norm ver vooruit is. Jij wilt toch ook werken met deze zekerheid.
Lees verder   Vraag informatie aan

750 Multicol: De pasta onder de poedertegellijmen 

De klant wil het steeds vaker: grootformaattegels of slabs, soms ook zware vloertegels, voor tegelwerk op de wand. Prima, maar als tegelzetter wil je dan wel een lijm die zulke grote zware jongens aankan. De nieuwe 750 Multicol biedt alles wat je zoekt!
Lees verder   Vraag informatie aan

Adverteren? 

Wilt u adverteren in deze nieuwsbrief en zo duizenden mensen in de bouwkolom bereiken? Neem dan contact op met Jetvertising
 
 
> 4.900
Leveranciers
 
26.000
Producten
 
900.000
Gebruikers
 
Bekijk NBD-Online
  Adverteren | Voorwaarden | Privacy statement Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com  
       
 

Uitschrijven / Gegevens wijzigen