Nieuwsbrief van 13-09-22 15:46:28
Online bekijken
 
 

Gordingloos bouwen met SlimFixXT Max

Met SlimFixXT Max introduceert IsoBouw een nieuwe dakisolatie met de voordelen van traditionele prefab met de flexibiliteit van dakelementen. SlimFixXT Max bevat dragende constructieve tengels en een scharnierende verbinding in de nok. Hierdoor wordt een onderconstructie, zoals nok- en tussengordingen, overbodig.
Lees verder   Vraag informatie aan

Een slank casco met een duurzaam karakter

Bouwen met SIPS (Structural Insulated Panel System), staat voor een zeer energiezuinig en slank bouwsysteem. Het combineert isolatie en drager in één. Het is sterk, prefab en heeft een duurzaam karakter. De constructief isolerende sandwichpanelen van Kingspan TEK zijn opgebouwd uit een binnen- en buitenblad van 15 mm OSB/3 met een isolatiekern van harde polyurethaan.
Lees verder   Vraag informatie aan

Laat je inspireren door Rockpanel Colours

De tijd van de functionele, esthetisch oninteressante plafonds is definitief voorbij: de laatste jaren wordt er naar hartelust gespeeld met verschillende vormen en materialen om een uniek plafond te creëren.
Lees verder   Vraag je Colours sample box aan

Storax | Comfort en duurzaamheid

De regelgeving omtrent de normeringen voor akoestiek en duurzaamheid vraagt steeds meer van bouwadviseurs, gevelbouwers en aannemers. Door ontwikkelingen op het gebied van de wet geluidshinder dient er rekening te worden gehouden met de mogelijkheid om de woning te ventileren zonder de akoestische waarde te overschrijden. 
Lees verder   Vraag informatie aan

Nieuwe eisen voor rookwerende deuren

Rookverspreiding is bij brand in woningen of gebouwen een groot probleem. Relatief kleine branden produceren veel rook die zich in het gebouw of de woning verspreidt, bij bewoners soms inhalatietrauma’s veroorzaakt en gedeeltelijke of totale ontruiming van het gebouw steeds vaker noodzakelijk maakt. Bovendien is rook doodsoorzaak nummer 1 bij brand en daarmee levensgevaarlijk.
Lees verder   Vraag informatie aan

Innovatief renoveren met duurzame vloerverwarmingssystemen

De vraag naar duurzame renovatie-oplossingen neemt nog altijd flink toe. Klanten verwachten op dat gebied ook steeds meer van de installateur. Je wilt dan ook snelle en slimme concepten om hieraan te voldoen. REHAU biedt slimme kwalitatieve oplossingen waarmee je installeert voor de toekomst.
Lees verder   Vraag informatie aan

Lucernario: de koekoek die ventileert, daglicht doorlaat én water afvoert

De Lucernario heeft het allemaal! Het systeem brengt daglicht in uw kelder, ventileert en voert regenwater af via een geïntegreerd afvoersysteem. De roosters van het afvoersysteem laten wel lucht en water door, maar geen vuil of insecten.
Lees verder   Vraag informatie aan

Continu controle over brandveiligheid

Brand- en vluchtveiligheidsmiddelen kunnen mensenlevens redden, mits zij 100% functioneren. Periodieke checks helpen om ze in hun optimale staat te houden. Vervelend genoeg neemt hun inzetbaarheid tussentijds toch weer af. Onder andere door verkeerd gebruik, schade, vandalisme of simpelweg onnadenkendheid. 
Lees verder   Vraag informatie aan

argenta Invisidoor S

Binnendeuren zonder zichtbare omlijsting, scharnieren en zelfs plinten: het lijkt intussen een vanzelfsprekendheid in strakke en minimalistische interieurs. En daar heeft argenta met het Invisidoor systeem heel wat toe bijgedragen. Daarmee gaan alle binnendeuren op in de wand, al dan niet met standaardafmetingen. Kamerhoge deuren vormen hierop geen uitzondering. 
Lees verder   Vraag informatie aan

Aluminium privacyschermen: functioneel, mooi en duurzaam

Duurzaamheid is een van de belangrijkste vertrekpunten in de woningbouw. Dat geldt zeker niet alleen meer voor nieuwbouw-, maar ook voor renovatieprojecten. De aluminium bouwproducten van Roval hebben allemaal duurzame kenmerken. 
Lees verder   Vraag informatie aan

Invisivent Air NL: vlotte montage voor een wind- en waterdichte kozijn/toprooster-combinatie

Met de Invisivent NL stemde Renson z’n toprooster voor natuurlijke raamventilatie eerder al specifiek af op de Nederlandse stelkozijn-montage. Voor de Nederlandse markt werd die zowel aan de zijkanten als bovenaan voorzien van een aanslagprofiel om die – als één geheel met het raam – wind- en waterdicht te kunnen monteren. 
Lees verder   Vraag informatie aan
 
4.919
Leveranciers
 
26,765
Producten
 
914.000
gebruikers
 
Bekijk NBD-Online
  Adverteren | Voorwaarden | Privacy statement Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com  
       
 

Uitschrijven / Gegevens wijzigen
Powered door YMLP