Aanvangsrendementen op woningen slinken door alsmaar stijgende huizenprijzen. Toch zijn er nog steeds plekken waar je relatief veel voor weinig kunt krijgen. Vastgoedmarkt zet ze op rij.
Vastgoedmarkt
Online versie
Woningen te duur? Hier liggen nog kansen voor beleggers
Aanvangsrendementen op woningen slinken door alsmaar stijgende huizenprijzen. Toch zijn er nog steeds plekken waar je relatief veel voor weinig kunt krijgen. Vastgoedmarkt zet ze op rij.
Lees verder >
Een half bureau per werknemer: hoe thuiswerken uitpakt bij het Rijk (2)
Het Rijk rolt het plaatsonafhankelijk werken voortvarend uit. Vastgoedmarkt sprak een direct betrokkene over de impact. Wat kunnen eindgebruikers en vastgoedbedrijven leren? Aflevering 2: Rijnstraat 8, de onthechting en het ziekteverzuim.
Lees verder >
Forse krimp investeringsvolume
Het investeringsvolume in de Nederlandse vastgoedmarkt is gedurende het eerste kwartaal met maar liefst 70 procent gekrompen in vergelijking met de overeenkomstige periode vorig jaar.
Lees verder >
(advertorial)
alt
Briqwise lost 2 problemen op
Je wil je vastgoed via de bank laten financieren, maar dit proces duurt lang en komt niet van de grond? Je zoekt voor je geld een veilige belegging omdat je negatieve rente betaalt? Maak kennis met Briqwise Vastgoedfinancieringen. Wij bieden de oplossing voor beide problemen.
Pas over 1 of 2 jaar valt er weer meer te kiezen voor woningzoekende
Het aantrekkend aantal afgegeven bouwgaranties- en vergunningen kan volgens het Expertisecentum Woningwaarde (TU Delft) worden gezien als een lichtpuntje in een markt die van alle kanten aan het droogkoken is. 
Lees verder >
Nog steeds meer kopers dan verkopers, hoe komt dat?
Terwijl de vraag toeneemt, neemt de bereidheid om onroerend goed te verkopen af. Jordy Diepeveen en Reinier Wegman (Savills) zien hiervoor vijf belemmeringen in de markt.
Lees verder >
Vanaf 1.310 euro wonen in Nederlands ‘meest prestigieuze vastgoedproject’
'On-Nederlands', 'meest prestigieuze vastgoedproject', 'indrukwekkend uitzicht'; aan superlatieven geen gebrek bij de aftrap van de verhuur van 200 nieuwe luxe appartementen op de Zuidas. 
Lees verder >
Klépierre wil miljoenen uitkeren aan aandeelhouders
Klépierre, eigenaar van winkelcentra als Hoog Catharijne in Utrecht en Alexandrium in Rotterdam, wil bijna 295 miljoen euro uitkeren aan aandeelhouders.
Lees verder >
Tilburg-Waalwijk wederom beste logistieke hotspot
Regio Tilburg-Waalwijk is voor de derde achtereenvolgende keer uitgeroepen tot Logistieke Hotspot nummer 1 van Nederland.
Lees verder >
Emile Poort nieuwe country head Nederland Patrizia
Patrizia heeft Emile Poort aangesteld als country head Nederland om invulling te geven aan de verdere expansie op de Nederlandse markt.
Lees verder >
‘Hypotheekverstrekkers durven rentes amper te verhogen’
Hypotheekverstrekkers zijn nog altijd huiverig om de rentes aan huizenkopers te verhogen, ondanks de stijgende tarieven op de kapitaalmarkt.
Lees verder >
GBB ontstemd over uitspraken NAM-topman Atema
De Groninger Bodem Beweging (GBB) noemt de uitspraken van NAM-topman Johan Atema zeer voorbarig. 
Lees verder >
Floris Tummers van CBRE naar Cushman & Wakefield
Floris Tummers (31) is onlangs benoemd tot senior consultant Occupier Representation in het landelijk opererende Office Consultancy team van internationaal adviseur Cushman & Wakefield.
Lees verder >
Banken gaven ruim 50 miljard euro coronaleningen aan bedrijven
De Nederlandse banken hebben sinds het begin van de coronacrisis voor 51,1 miljard euro aan leningen gegeven aan ondernemingen. 
Lees verder >
Industrie in Duitsland en Frankrijk veert op
De industrie in Duitsland en Frankrijk, de twee grootste economieën van de eurozone, toonde in maart herstel na een onverwachte productiedip in februari.
Lees verder >
VASTGOEDMARKTBANEN
Volg Vastgoedmarkt ook via:
LinkedIn Twitter Facebook YouTube
Vakmedianet
Privacy Waarborg
Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright