COLLECTIE   INSPIRATIE   VERKOOPPUNTEN   GRATIS KLEURSTALEN

3x perfecte raamdecoratie voor jouw appartement
Woon jij in een appartement? Dan ben je vast en zeker bekend met deze uitdaging. Waar overdag je raam een prachtig uitzicht biedt op de straten van de stad, wordt je raam in het donker een groot en verlicht aquarium. En met buren aan alle kanten is van privacy zowel overdag als ‘s avonds niet echt sprake.

Met dikke gordijnen voorkom je deze inkijk, maar het maakt je huis tegelijkertijd ook donker en kil. Niet echt de oplossing waar je op zit te wachten! Gelukkig zijn er 3 soorten raamdecoratie waarmee je geniet van het uitzicht en lichtinval, maar nieuwsgierige blikken buiten houdt. 
1. Plissé- en dupligordijnen 
Plissé en dupligordijnen bestaan respectievelijk uit een enkel of dubbel geplisseerde stof en hebben mooie gelijkmatige plooien. Plissé- en dupligordijnen kun je gemakkelijk van boven naar beneden bewegen en andersom. Hiermee geniet je van natuurlijke lichtinval, maar heb je wel privacy. Bovendien kun je lekker afwisselen met de stand van het pakket, zo zien je ramen er iedere dag anders uit!

 
Bestel gratis kleurstalen
2. Duo rolgordijnen 
Duo rolgordijnen hebben een mooie lichtinval en geven je huis een strakke look. Door de stoflagen te verschuiven kun je zelf de lichtinval bepalen: van uitzicht tot volledige privacy. Een fijne bijkomstigheid van duo rolgordijnen is de fijne zijden stof, die het daglicht subtiel filtert en nieuwsgierige blikken buitenhoudt. Duo rolgordijnen zijn de ideale oplossing als je privacy en lichtinval wilt combineren.
Bezoek een verkooppunt bij jou in de buurt
3. Aluminium jaloezieën 
Aluminium jaloezieën zijn een echte klassieker. Ze zijn niet alleen praktisch maar ook erg sfeervol. Met de gebogen lamellen laat je precies de hoeveelheid licht door die je wenst. De lamellen zijn eenvoudig te bedienen en je kunt ze zo draaien dat niemand naar binnen kijkt, maar je toch kunt genieten van het daglicht. En extra fijn: vanwege de verschillende prijscategorieën zijn ze geschikt voor ieder budget.
Laat je inspireren door onze aluminium jaloezieën
Meer weten over onze collecties raamdecoratie? Ontdek alle raamdecoratie op bece.nl, bestel gratis kleurstalen en zie hoe het staat in jouw interieur of maak een afspraak bij één van onze verkooppunten.
 
Contactgegevens
Heb je een vraag over bece® raamdecoratie? Neem contact met ons op via ons contactformulier of via het telefoonnummer: 0341-277777.

B&C Raamdecoratie Ampèrestraat 11 Nunspeet, 8071 PH Netherlands


 






This email was sent to newsletter@newslettercollector.com
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
B&C Raamdecoratie · Ampèrestraat 11 · Nunspeet, 8071 PH · Netherlands