Wooning Zesdaagse van Rotterdam 2018 is in volle gang

1 year ago


Text only:

Browser versie | AfmeldenZesdaagse in volle gangDe finale van de Wooning Zesdaagse in volle gang. Het is dagelijks te volgen via zesdaagserotterdam.nl/liveblog. Op dinsdag is de finale vanaf 19.30 uur live via rijnmond.nl/zesdaagse. Niets zo mooi als live in de Ahoy Arena. Bestel snel je tickets!

Lees meer

Sprintspektakel
Highlights dag 2In de GPN/Provato Sprint Cup gaan twee ploegen van wereldformaat de strijd met elkaar aan. Beide teams uit Nederland!
Na dag 2 staat het koppel De Ketele - De Pauw met twee ronde voorsprong op de eerste plek in het algemeen klassement. 

Lees verder


Bekijk de highlights

Dameswielrennen in Ahoy
Koersuitleg Koppelkoers We kennen allemaal Elis Ligtlee (Olympisch goud), maar ook Laurine van Riessen, Shanne Braspennicx en Kyra Lamberink zijn van ongekende klasse.
Het koningsnummer van de zesdaagse is de koppelkoers. In 'de grote jacht' wordt het grote verschil gemaakt. Een mooi schouwspel van explosiviteit en vernuft.

Lees verder


Bekijk de koersuitleg

Wielerflits VIP actie 2019
Zesdaagse TVVoorspel de eindwinnaars van de Zesdaagse goed en maak kans op een VIP-arrangement voor de editie van volgend jaar. 
Elke dag leuke inkijkjes en nieuws vanuit de Wooning Zesdaagse via het magazine 'Zesdaagse TV' op de kanalen van Rijnmond.nl.

Ga naar de actie


Bekijk Zesdaagse TV Dag 3

Direct kaarten bestellen bij Ticketmaster.nl
copyright Rotterdam Ahoy - www.ahoy.nl2018-01-06 19:28:01

Leisuresporttotaal.nl

Categories: Sport
Age: 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019