Bekijk deze mail in uw browser

 

WOONMAANDEN!

 

In september, oktober en november is het tijd voor de woonmaanden! Tijdens deze maanden staat alles in het teken van wonen. Dit is de perfecte tijd om je huis klaar te maken voor de herfst.

 

Tijdens deze maanden vind je bij ons groencentrum diverse activiteiten en workshops! Daarnaast profiteer je van aantrekkelijke kortingen op ons assortiment. Van sfeervolle woonaccessoires tot mooie planten – alles om jouw huis nog gezelliger te maken. Mis het niet en kom langs tijdens de woonmaanden in ons groencentrum in Witmarsum.

 

Bekijk hier meer!


Nazomeren in de tuin!

 

De zomer lijkt misschien voorbij, maar dat betekent niet dat je afscheid hoeft te nemen van het buitenleven.

 

Nazomeren in de tuin is de perfecte manier om nog even te genieten van de laatste warme dagen en de prachtige natuur om je heen.

 

Bij ons tuincentrum vind je alles wat je nodig hebt om jouw tuin om te toveren in een nazomerparadijs, waar je nog wekenlang kunt ontspannen en genieten.

 

Ik wil meer inspiratie!

 

De mooiste nazomer bloeiers die kleuren

De mooiste nazomer bloeiers die kleuren

Kun je geen genoeg krijgen van de zomer? Dat snappen wij! Ontdek ons aanbod aan nazomerbloeiers om de tuin mee op te fleuren.
 

Lees meer
15 tuin- en balkontips voor september

15 tuin- en balkontips voor september

Er zijn genoeg klussen te doen om nog lang te kunnen genieten van een fleurige tuin of balkon zo aan het einde van de zomer.
 

Lees meer
De mooiste laatbloeiers voor nazomer pracht

De mooiste laatbloeiers voor nazomer pracht

Hoewel veel bloemen hun hoogtepunt in de zomer bereiken, zijn er ook een aantal schitterende laatbloeiers die in de nazomer hun magie tonen. Deze bloemen brengen levendige kleuren en vormen in je tuin, zelfs als de dagen korter worden. Hier is onze top 5 van laatbloeiers die je niet wilt missen:

  1. Herfstaster (Aster novi-belgii) - Felgekleurde bloemen in paars, roze en wit die een vrolijke finale van je zomertuin bieden.
     
  2. Herfstanemoon - Elegante bloemen in roze of wit die tot diep in de herfst bloeien.
     
  3. Dahlia - Een veelzijdige plant met bloemen in vrijwel elke kleur en vorm, die een explosie van kleur aan je tuin toevoegt.
     
  4. Sedum - Rozerode bloemen die bijen en vlinders aantrekken en een mooie textuur aan je tuin geven.
     
  5. Chinese lantaarnplant (Physalis alkekengi) - Unieke oranjerode vruchten en papieren schuilplekjes voor een opvallend herfsttintje.

Bij ons tuincentrum vind je een uitgebreid assortiment van deze fantastische laatbloeiers. Laat je inspireren door ons aanbod en geef jouw tuin een schitterende nazomer!

 

Kleuradvies - Herfst blues al te pakken? Geef je interieur wat kleur

Kleuradvies - Herfst blues al te pakken? Geef je interieur wat kleur

De herfst nadert, en het is weer tijd om het binnen gezelliger te maken. Bij Groencentrum Witmarsum hebben we een prachtig nieuw assortiment woonaccessoires voor je klaarstaan. Op zoek naar kleurinspiratie? Interieurontwerper Nicoline de Liefde staat op twee zaterdagen voor je klaar in onze kas om je persoonlijk advies te geven.

 

Kleuradvies

Interieur advies - Van Summervibes naar Herfstblues!

Interieur advies - Van Summervibes naar Herfstblues!

Ga je verbouwen, verhuizen of een nieuwbouwwoning betrekken? Er moeten veel keuzes worden gemaakt: hoe wil je de ruimte gebruiken, welke functies en stijl zoek je, en wat wil je vermijden? Bespreek je woonwensen met interieurontwerper Nicoline de Liefde tijdens de woonmaanden van Groencentrum Witmarsum. Nicoline de Liefde geeft interieuradvies op 2 vrijdagen en 1 zaterdag in de kas van het ons groencentrum.

 

Interieuradvies

Tip: Bereid je zomertuin voor op het najaar

Tip: Bereid je zomertuin voor op het najaar

Nazomeren draait natuurlijk om genieten, maar wist je dat het ook dé kans is om je tuin klaar te stomen voor een kleurrijk najaar? Door nu actie te ondernemen, leg je de basis voor een tuin die zelfs in de herfst en winter straalt.

 

Stel je voor: fris teruggeknipte planten die vol energie het volgende seizoen ingaan, een tapijt van mulch dat je planten als een warme deken beschermt tegen de kou, en nieuwe bloembollen die straks in het voorjaar je tuin weer tot leven brengen. Het is het perfecte moment om met een frisse blik naar je tuin te kijken en alvast te dromen van het volgende bloeiseizoen!

 

Bij ons tuincentrum staan onze enthousiaste medewerkers te popelen om je te helpen bij het maken van de juiste keuzes, zodat je tuin er het hele jaar door prachtig bij staat. Samen maken we van jouw tuin een oase van rust en schoonheid, ongeacht het seizoen!

 

Bezoek ons tuincentrum!

High Tea!

High Tea!

Kom jij met vrienden, familie of collega’s genieten van huisgemaakt lekkers geserveerd op mooi nostalgisch servies en een proeverij van bijpassende thee? Reserveer en kom gezellig langs!

 

High Tea

Openingstijden - Afmelden voor mailing - Privacy policy