Niet goed leesbaar? Bekijk de webversie.
Nieuwsbrief februari 2017

Feest in Park Reehorst

In het centrale gedeelte van Park Reehorst worden momenteel 29 huurwoningen gebouwd. Gisteren vierden we dat het hoogste punt van de bouw bereikt is. Er werd een wand geplaatst en een vlag gehesen. Zien en horen hoe dat er aan toe ging? Bekijk dan onderstaand filmpje!
Hoogste punt Park Reehorst Midden

Verhuisplannen? Download direct een inkomensverklaring met uw DigiD!  

Om in aanmerking te komen voor een sociale huurwoning hebben wij een inkomensverklaring van de Belastingdienst nodig. Voorheen kon u deze alleen opvragen via de Belastingtelefoon (0800 - 0543). Het duurt dan vijf werkdagen voordat u de verklaring ontvangt. Vanaf nu kunt u dit document ook heel eenvoudig zelf downloaden via Mijn Belastingdienst. U doet dit door in te loggen met uw DigiD. Het voordeel is dat u de verklaring dan direct heeft en de procedure voor de woningaanvraag sneller verloopt.

Hulp nodig?
Voor vragen kunt u contact opnemen met onze afdeling Woonservice via woonservice@woonstede.nl. Heeft u wel een DigiD, maar geen computer of wilt u hulp bij het downloaden van de verklaring? Wij helpen u graag. U bent op werkdagen welkom in onze woonwinkel in Ede (maandag t/m vrijdag van 08:30 - 12:00 uur) of Scherpenzeel (iedere dinsdag van 13:30 - 16:00 uur).

Binnen kijken bij Belvédère – Voor senioren die willen wonen met een plus! 

Aan de Dennenlaan in Ede staat een bijzonder gebouw: Belvédère. Het is een appartementengebouw voor senioren (55+) die aangenaam en veilig willen wonen. Die net dat beetje extra willen. Zoals een beveiligde receptie die 24/7 hulp biedt. Of een maaltijdservice, waarbij bewoners hun maaltijden dagelijks thuis kunnen laten bezorgen. Maar eten in het gloednieuwe, gezamenlijke restaurant kan ook en is misschien wel zo gezellig. De appartementen zijn zowel te huur als te koop (huurprijzen vanaf € 765,00, geen huurtoeslag mogelijk).

Kijkje nemen
Bent u benieuwd of wonen in Belvédère iets voor u is? Dan bent u woensdagochtend 1 maart a.s. van harte welkom. U kunt deze dag van 10.00 tot 12.00 uur kennis maken met een aantal bewoners en het gebouw en de appartementen op uw gemakje vrijblijvend bekijken. Wij ontmoeten u graag op de Dennenlaan 100 in Ede. Nu al een digitaal kijkje nemen? Dat kan. Kijk dan op http://www.woonstede.nl/belvedere 

Financiële meevaller voor helft huurders Woonstede

Een flink aantal huurders van Woonstede krijgt deze maand een financiële meevaller. De eerder betaalde administratiekosten van circa. € 50,00 worden namelijk terugbetaald. Het gaat om huurders die na 6 april 2012 een huurcontract met Woonstede hebben afgesloten. Hierbij zijn ten onrechte administratiekosten in rekening gebracht. Dat is vorig jaar duidelijk geworden na een rechterlijke uitspraak. Uiteraard krijgen alle huidige huurders van Woonstede die ná 6 april 2012 een huurcontract hebben afgesloten dit geld teruggestort. Deze bewoners zijn hierover deze week geïnformeerd. In totaal gaat het om een bedrag van ruim 2 ton. Ook huurders van Plicht Getrouw hebben recht op teruggave en zijn inmiddels op de hoogte.

Meekijken op de bouwplaats?

Wilt u de bouw van woonpark Veenderhorst op de voet volgen? Dat kan! Via de Facebookpagina die de aannemer van dit project bijhoudt blijft u op de hoogte en ziet u hoe de laatste 36 eengezinswoningen steeds meer vorm krijgen!

Te koop: Nieuwe Maanderbuurtweg 15 Ede

Op zoek naar een ruime twee-onder-een-kapwoning met luxe inbouwkeuken, groot dakterras en vier slaapkamers? Dan is deze ‘verandawoning’ wellicht iets voor u! De woning ligt in een rustige, kind- vriendelijke buurt met allerlei handige voorzieningen binnen handbereik. Meer weten? Kijk dan op Funda voor meer informatie.
Copyright © 2017 Woonstede, Alle rechten voorbehouden.

Telefoonweg 36 • 6712 GD Ede • Uitschrijven voor deze nieuwsbrief.