Word creatief met onze nieuwe camera' s

1 year ago


Text only:

Nieuws van Sony
Online bekijken |
Alle producten |
Jouw e-mailvoorkeuren bijwerken


Kom dicht bij de actie — RX10 IV

 
Deze gloednieuwe camera combineert de snelste autofocus ter wereld met een veelzijdige 25x ZEISS®-zoomlens met sterke vergroting (24–600 mm F2.4–4). Continu fotograferen met 24 fps, een stille sluiter en een breed autofocusbereik zorgen voor de beste opnamen van sport, wilde dieren, concerten en meer.
 
Meer informatie

 
 
 
 
Inspiratie en innovatie — RX0

 
 
Met de nieuwe RX0 kunt u uw creativiteit op de proef stellen. De camera is klaar om te fotograferen en filmen dankzij een Exmor® RS-sensor van 2,5 cm en een ZEISS®-lens van 24 mm. Een stevige, ultracompacte behuizing betekent dat u hem overal kunt gebruiken als u inspiratie hebt. Gebruik alleen deze camera of maak hem onderdeel van een systeem met meerdere camera's.
 
 
 
Meer informatie

Alle producten >
Community >
Ondersteuning >
Privacyverklaring
Voorwaarden en bepalingen
Uitschrijven
Contact opnemen
© 2017 Sony Europe Limited. A company registered in England and Wales.
Registered office: The Heights, Brooklands, Weybridge, Surrey. KT13 0XW. United Kingdom.
Btw-nummer: GB 636 1100 80
Producten worden alleen bezorgd op afleveradressen in landen binnen de Europese Economische Ruimte en Zwitserland. Productaanbiedingen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen op elk moment worden gewijzigd of ingetrokken.
Sony is een gedeponeerd handelsmerk van Sony Corporation. Alle handelsmerken, logo's, websiteadressen, product‑ of modelnamen of afleidingen hiervan waarmee Sony of Sony gelieerde bedrijven, hun producten, ondersteuning of services worden beschreven of die het woord "Sony" bevatten en die zijn opgenomen in deze nieuwsbrief zijn handelsmerken en/of eigendom van Sony of aan Sony gelieerde bedrijven. Andere namen van producten en bedrijven die in deze nieuwsbrief worden genoemd, zijn mogelijk handelsmerken van hun respectieve eigenaren.
NLNL

Sony.nl

Categories: Business goods Consoles | Games Audio | TV | Photos
Age: 7 until 13 year 65 and older 31 until 64 years 19 until 30 year 14 until 18 year

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018