Zonder strategie, geen groei...

Afgelopen maanden zijn wij achter de schermen druk bezig geweest. Via deze mail willen we jullie op de hoogte brengen van de laatste ontwikkelingen binnen FM Consultancy, welke wellicht ook voor u interessant zijn!
 
Verhuizing
Begin 2019 zijn wij vanaf Zoetermeer naar Rotterdam verhuist. Wij zijn nu gevestigd in The Tribes Tower langs de A16, ter hoogte van de Brienenoordbrug.

Bij deze bent u als onderdeel van het FM Consultancy netwerk van harte uitgenodigd in ons nieuwe kantoor.

Stuur een mailtje naar info@fm-consultancy.nl om een afspraak in te plannen. Onze nieuwe adresgegevens zijn: Rivium Quadrant, 2909 LC Capelle aan den IJssel.


Hartelijke groet,
Fauzia Mahomed Radja

Toekomstbestendig ondernemen

De afgelopen maanden hebben we een onderzoek uitgevoerd naar de gevolgen van het toenemende belang en de vergevorderde ontwikkelingen omtrent Big Data voor het MKB. De resultaten van dit onderzoek hebben we verwerkt in de downloadbare whitepaper ‘Big Data binnen het MKB’.

Hierin wordt beschreven welke kansen het potentieel van Big Data te bieden heeft voor ons ondernemers, maar ook welke gevolgen niet inspelen op het potentieel van Big Data heeft voor jouw onderneming.

Aangezien jullie al deel uit maken van het FM Consultancy netwerk kunnen jullie de whitepaper downloaden via onderstaande download-button.
Download hier de 'Big Data' whitepaper
Share Share
Tweet Tweet
Forward Forward
Ontwikkelingen binnen FM Consultancy

Afgelopen jaar is het team van FM Consultancy uitgebreid met 3 nieuwe teamleden.

Sherry-Lee Soledad  is verantwoordelijk voor de backoffice en video werkzaamheden. Linda Roos heeft een ondersteunende rol in de communicatie. Melvin Kraat neemt de verantwoording over de online marketingwerkzaamheden en is een van onze experts op het gebied van bedrijfsstrategieën. 
Waarde strategieën

Sinds vorige maand stelt FM Consultancy ook de whitepaper ‘De ideale waarde strategie’ gratis beschikbaar.

Hierin leggen we ondernemers stap voor stap uit hoe zij de ideale waarde strategie bepalen voor hun onderneming, waardoor ze onderscheidend worden ten opzichte van hun concurrentie en meer waarde gaan toevoegen voor hun klanten.

Deze whitepaper kan je gratis opvragen via de link. 

Na aanmelding krijg je eveneens waardevolle ondernemerstips toegestuurd.
Vraag hier de whitepaper 'De ideale waarde strategie' op
Facebook Facebook
Website Website
LinkedIn LinkedIn
Copyright © *2019 FM Consultancy
All rights reserved.


Ons adres:
FM Consultancy
Rivium Quadrant 141
2909LC Capelle aan den IJssel

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list