Bekijk deze nieuwsbrief online
woensdag 25 oktober 2017
 
CONTENTPARTNERS | OPLEIDINGEN | VACATURES Email Website Facebook Twitter LinkedIn
 
 
 
Geachte heer/mevrouw ,
Welkom bij de digitale nieuwsbrief van Accountancy Vanmorgen.
 
 
 
WW-premie werkgevers kan omlaag
De gemiddelde WW-premie die werkgevers betalen kan verder omlaag omdat het aantal WW-uitkeringen in Nederland terugloopt.
Lees meer
 
 
‘Incassobureaus worden databedrijven’
Verschillende grote incassobureaus hebben de afgelopen tijd risicoprofielen gemaakt van miljoenen Nederlanders op basis van hun eigen gegevens.
Lees meer
 
Checklist: In negen stappen meer toegevoegde waarde voor uw cliënten Advertorial

Verzorgt u normaliter alleen de boekhouding van cliënten, maar wilt u uitgebreider
financieel advies gaan leveren? En wilt u uw klanten meer toegevoegde waarde bieden? Deze checklist van Visma biedt u inspiratie en nieuwe inzichten!
Download de checklist direct en doe er uw voordeel mee!=>

 
Raadsvergoeding geen winst uit onderneming
De vergoeding die een ondernemer kreeg voor zijn werkzaamheden als gemeenteraadslid is door de belastinginspecteur terecht aangemerkt als resultaat uit overige werkzaamheden.
Lees meer
 
 
Mensen met beperking moeilijk in dienst
Gemiddeld genomen wil de helft van de werkgevers geen extra mensen met een beperking in dienst nemen, meldt het Sociaal en Cultureel Planbureau (SCP).
Lees meer
 
Visionplanner on tour Advertorial

Het klinkt mooi allemaal. Jaarrekeningen veel efficiënter samenstellen. Meer tijd voor sparren met de klant. Je klant vier keer per jaar tussentijdse cijfers laten zien in de cloud! Maar hoe werkt dat precies? Welkom bij Visionplanner. Welkom bij één van je vakgenoten. Een kantoor dat weet wat er komt kijken bij de betrouwbare uitoefening van het vak en zijn ervaringen graag met je deelt.

=>Meer informatie?

 
Vertraging digitalisering overheid
De digitalisering van overheidsdiensten gaat nog niet zo snel als de bedoeling was, meldt demissionair minister Ronald Plasterk in een brief aan de Tweede Kamer.
Lees meer
 
 
Hogere WOZ-waarde ook vóór 1 oktober 2015 mogelijk
De Hoge Raad heeft bepaald dat de mogelijkheid die sinds 1 oktober 2015 geldt om een vastgestelde WOZ-waarde te verhogen ook van toepassing is op lopende zaken van vóór die datum.
Lees meer
 
NIEUW: het AV-belastingcongres: 29 november Postillion Bunnik Advertorial

Bespaar uw klant Vpb door winst uit te stellen tot 2018; de eerste tariefschijf van de Vpb wordt in 2018 namelijk verlengd met € 50.000. Dit is een van de vele tips die u ontvangt tijdens ons AV-belastingcongres. Veel praktijkvoorbeelden toegespitst per branche (Horeca, Transport, Online Business en Retail). Hoe beperkt u risico’s van een naheffingsaanslag, welke gunstige regelingen zijn er voor uw MKB-klanten, fiscale regels bij fooien, wanneer is iemand ondernemer en nog veel meer.

Bekijk het hele programma en meld u aan. =>

 
Weinig informatie over nieuwe betaalrichtlijn
Banken in Nederland informeren hun klanten nog amper over de nieuwe Europese betaalrichtlijn PSD2 en de gevolgen daarvan.
Lees meer
 
 
Zelfstandigen meest tevreden
Zelfstandig ondernemers zijn van alle werkenden het meest tevreden, meldt het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).
Lees meer
 
 
Bouwsector blijft doorgroeien
De Nederlandse economie en de woningmarkt blijven hard doorgroeien en de bouwsector lift daarop mee, meldt ABN AMRO.
Lees meer
 
 
Suppletie alleen nog digitaal
Suppletie van de BTW-aangiften kan vanaf 1 januari 2018 alleen nog digitaal, meldt de Belastingdienst.
Lees meer
 
Boekhouden maar dan slimmer en efficiënter. No hands accounting: Artificial Intelligence en Machine Learning Contentpartner
Moderne technologie, zoals Artificial Intelligence en Machine Learning, komt steeds dichter bij de accountantspraktijk. Het resultaat: boekhouden wordt eenvoudiger, zorgvuldiger, sneller, kent minder fouten, spookfacturen worden afgevangen en oneigenlijke boekingen voorkomen. Voor de ondernemer betekent dit dat hij/zij beter kan sturen op cijfers. Voor de accountant betekent het betere service verlenen, minder vraagposten en slimmer […]
 
Visionplanner on Tour | Raalte Opleiding
Zo doen kantoren dat Vakgenoten leggen uit hoe zij werken met Visionplanner! Het klinkt mooi allemaal. Jaarrekeningen veel efficiënter samenstellen. Meer tijd hebben voor sparren met de klant. Je klant vier keer per jaar een geweldig dashboard met tussentijdse cijfers laten. En dat ook nog eens op een moderne manier in de cloud. Maar hoe […]
 
Cursus Werken met BTW Opleiding
Cursus gaat gegarandeerd door! Tweedaagse cursus op 15 en 22 november 2017. Hoe gaat u om met BTW-formaliteiten? Is uw boekhouding in overeenstemming met de wetgeving? Weet u hoe u moet handelen bij steekproefcontroles? Hoe zit het met aftrek van voorbelasting? Tijdens deze interactieve cursus leert u alle ins en outs van de BTW. U […]
 
Supportmedewerker (24-40 uur) Vacature
“Goedemorgen, ik heb een vraag: De software geeft een melding…kun je mij verder helpen?” Met deze vraag kan jouw dag beginnen. Steeds meer accountants en ondernemers automatiseren hun administratie met behulp van MUIS Software. Omdat wij steeds meer klanten krijgen, ben jij harder nodig dan ooit! Ben jij communicatief sterk en vind je het leuk om […]
 
 
Verspreid het nieuws
Heeft u collega's of kennissen die ook dagelijks accountancy nieuws willen ontvangen?
» Attendeer een kennis op deze nieuwsbrief
 
 
 
 
 
Over Ons | Adverteren | Abonneren | Gegevens wijzigen | Afmelden Email Website Facebook Twitter LinkedIn