YES ik heb hem...

1 year ago


Text only:

Na maanden wachten heb ik hem in ontvangst mogen nemen.

De sleutel van ons nieuwe pand :) Wat voelde ik me trots en dankbaar. Mijn grote droom komt steeds dichterbij.

Ze gaan nu heel hard binnen aan de slag en dan kunnen we straks proosten op een nog mooiere en fijnere plek voor jouw behandeling.

Misschien merk je wel dat ik het erg druk heb met alles regelen voor het nieuwe pand en dus minder tips per mail stuur. Gelukkig heb ik hele fijne collega`s die dagelijks huidtips en feel good quotes op Facebook plaatsen. Dus heb je onze pagina nog niet geliked, zeker even doen :)

Stralende groeten,
Lillian Nelissen

Ps1: Kun je meer energie gebruiken? Wil je meer werken aan je huid van binnenuit? Denk dan aan de Pascaud voedingssupplementen. Je krijgt er nu tijdelijk 10% korting op. Bestel ze snel,en pak je rimpels van binnenuit aan.

Ps2: Heb je een trekkerige huid en droogtelijntjes, dan is de La Colline Moisture Boost lijn heerlijk om te gebruiken. Je merkt meteen dat je huid zachter wordt. Nu bij aankoop van 2 producten uit de Moisture Boost lijn, ontvang je de La Colline Wash Off Cleansing Cream cadeau. Dit is een hele zachte 2 in 1 reinigingsmousse, (ik vind hem de structuur van witte chocolade mousse hebben).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deze mail is verzonden via Enormail aan newsletter@newslettercollector.com, geen mails meer ontvangen? Uitschrijven


Puurhuid.nl

Categories: Beauty and Wellness
Age: 7 until 13 year 19 until 30 year 14 until 18 year 31 until 64 years

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018