Bekijk hier ons bioscoopaanbod met de nieuwste titels ONLINE VERSIE
De Meerpaal
De Meerpaal

Beste filmliefhebber,

Het is eindelijk zover: op zaterdag 5 juni openen we onze bioscoopdeuren weer! Vanaf die dag kun je bij De Meerpaal weer volop genieten van films. Bekijk de nieuwste titels zoals De Slag om de Schelde, de met drie Oscars bekroonde Nomadland, Pieter Konijn op de vlucht en nog veel meer...

We kunnen niet wachten om je weer te ontvangen en samen met je vrienden en familie te laten genieten van de beste gloednieuwe films op het grote doek. Uiteraard in een volledige veilige bioscoop. Alvast heel veel plezier!

Hartelijke groet,
De Meerpaal

Bekijk alle films →

Te zien bij De Meerpaal

De Slag Om De Schelde

Op het Zeeuwse Walcheren vechten in 1944 tienduizenden geallieerden en Duitsers tegen elkaar. We volgen de wegen van een Nederlandse jongen, een Zeeuws meisje en een verdwaalde Engelse gliderpiloot.

> Tijden & Tickets >

Pieter Konijn op de vlucht

Bea, Thomas en de konijnen zijn samen uitgegroeid tot een grote familie, maar ook al doet hij nog zo zijn best, toch kan Pieter zijn ondeugende reputatie maar niet van zich afschudden.

> Tijden & Tickets >

Bon Bini: Judeska in da House

Judeska levert net haar nichtje af op het landgoed van haar nieuwe vriend, als ze zijn vader - een prominente politicus en de Minister van Binnenlandse Zaken - een landelijke lockdown afkondigt.

> Tijden & Tickets >
De Meerpaal
De Rede 80, Dronten
0321 388 777 info@meerpaal.nl

Eagerly Newsletters logo
verzonden met:  Eagerly Newsletters ©