ONLINE VERSIE
De Meerpaal
De Meerpaal

Beste cursist,

We stonden al maanden te popelen en afgelopen maandag zaten we met ons neus voor de buis toen ein-de-lijk het verlossende woord kwam: we mogen weer open! Uiteraard alles stap voor stap en volledig volgens de geldende richtlijnen, maar wat hebben we zin om jullie allemaal weer te zien. En we beloven jullie: er staan nog veel mooie activiteiten op het programma. In deze nieuwsbrief informeren we jullie over alles wat er nog komen gaat. Individuele informatie over lessen, lestijden en locaties ontvang je in een aparte mailing van jouw docent. Mocht je vragen hebben of je ergens zorgen over maken, schroom niet om contact met ons op te nemen. We kijken ernaar uit om weer met jullie aan de slag te gaan!

Hartelijke groet,
Margrit Vos,
manager Meerpaal Academie

Kom kijken, laat je inspireren en doe mee!

Ben jij op zoek naar een cursus die bij jou past? Twijfel je nog over een cursus? Of sta je te popelen om aan de slag te gaan? Tijdens de open lessen kun je kennismaken met het vak en de docent en ga je soms zelfs al aan de slag. Sommige onderdelen vinden nog online plaats, maar daar waar kan, ben je weer van harte welkom in De Meerpaal of in de dorpshuizen. Info over alle open lessen vind je via onderstaande link. Kunst is weer aan zet! Welk zetje heb jij nog nodig?

> Bekijk de gratis workshops

Online cursistenexpo

De afdeling Beeldend van De Meerpaal Academie organiseert elk jaar een cursistenexpositie om te laten zien wat er tijdens de lessen gemaakt wordt. Dit jaar zijn de werken niet in de les gemaakt, maar thuis. Binnen het passende thema '(T)Huiswerk' laten cursisten in de online expositie zien waar ze de afgelopen tijd mee bezig zijn geweest, wat steun en houvast heeft gegeven en waar afleiding in werd gevonden. Benieuwd naar alle werken? Neem snel een kijkje via onderstaande link.

> Naar de expo

Online workshop toetsen voor beginners en gevorderden

Hoe leer je stap voor stap een nieuw liedje op de piano of het keyboard? Harold Beukers vertelt het je in deze laagdrempelige workshop op woensdag 26 mei van 14.00 tot 14.30 uur

Toetsenworkshop voor (iets) gevorderden
Hey, Soul Sister van Train, You’re Beautiful van James Blunt en Can You Feel The Love van Elton John. Het zijn maar een paar voorbeelden van 4 chord songs. Er zijn er nog veel meer. Docent keyboard en pop-piano vertelt je wat deze magische 4 akkoorden zijn en hoe je ze kunt gebruiken om heel veel liedjes te spelen. Voor deze workshop is het handig als je al enige ervaring hebt met keyboard of piano spelen. De workshop vindt plaats op dinsdag 1 juni van 19.30 tot 20.00 uur

> Aanmelden

Online workshop basistechniek ademhaling

Woensdagavond 2 juni geeft zangdocent Floor Stappers een gratis online workshop basistechniek ademhaling. “De lucht die je inademt is de brandstof voor het zingen”, legt Floor uit. “Door je stem goed te ondersteunen, voorkom je dat je stem ‘moe’ wordt tijdens het zingen.” In de korte workshop van circa 30 minuten wordt niet alleen de theorie besproken, maar wordt er ook lekker gezongen aan de hand van oefeningen en korte liedjes. De workshop is geschikt voor zangliefhebbers (vanaf 12 jaar) die meer willen weten over de basisbeginselen van het zingen.

Meer informatie of aanmelden? Stuur dan even een mailtje naar Floor via floor.stappers@meerpaal.nl.

Puzzel mee en win mooie prijzen!

In welk lokaal vind je de meeste trommels? Welk dier draagt een schilderij? Je kunt de antwoorden vinden als je door de virtuele Meerpaal wandelt. Doe de puzzel en win een kunstzinnig prijzenpakket! De puzzel vind je via onderstaande link en de route door de 3D-Meerpaal loop je hier

> Puzzel mee!

Snuffelweek

Van 21 tot en met 26 juni zet De Meerpaal haar deuren wagenwijd open voor jonge kunstenmakers. De Snuffelweek is een week waarin kinderen van 4 tot en met 9 jaar welkom zijn om gratis verschillende lessen op het gebied van muziek, dans, yoga, beeldende kunst en theater uit te proberen. Kom kijken en doe mee!

> Ontdek de cursus voor jouw kleintje

Hoera, geslaagd!

In de afgelopen maanden hebben weer verschillende cursisten deelgenomen aan het HaFaBra-examen. Alle geslaagden: van harte gefeliciteerd!

A-diploma: Jurgen Carpentier, Aline Polinder, Marlien van Mechelen, Elessar Smith, Marten Zomerman, Karyna van der Torren en Vejas Skarnulis
B-diploma: Nora Dillerop, Mark Verweijen, Hendrik Prinsen, Jarno Sluijer, Tim Testerink, Lotte Testerink en Gerda van de Ridder (zelfs foutloos!)
C-diploma: Gré-Anne Prinsen

Informatie-uurtje dans

Op 15 mei hebben Marlien en Miankee een dans laten zien tijdens het informatie-uurtje waarbij mensen al hun vragen over lessen, lesvormen en tarieven konden stellen aan de dansdocenten. Marlien (cursist klassiek ballet) dansten op het zwanenmeer en Miankee (cursist modern contemporary) danste op het nummer first snow. Beide optredens kun je terugvinden via onderstaande links.

Optreden Marlien
Optreden Miankee

Kruip in de huid van een ander

Houd jij van toneelspelen? Kruip jij graag in de huid van een ander? En houd jij van improviseren? Dan is de acteercursus echt iets voor jou! Op maandag 31 mei kun je een gratis proefles volgen.

Acteren 6+ van 16.00 tot 17.00 uur
Acteren 9+ van 17.00 tot 18.00 uur
Acteren 11+ van 18.00 tot 19.30 uur
Acteren 14+ van 19.30 tot 21.00 uur

Vond je de proefles helemaal te gek? Meld je dan aan voor de minicursus van 4 lessen. Deze start op maandag 14 juni.

> lees meer
De Meerpaal
De Rede 80, Dronten
0321 388 777 info@meerpaal.nl

Eagerly Newsletters logo
verzonden met:  Eagerly Newsletters ©