Bij 'Yesterday' denken we allemaal aan The Beatles. Maar hoe vaak gebeurt het niet dat we blijven hangen op; je weet wel, dinges, eh... die ene... Met een beetje oefening kom je er zó op. En met onze tips vlog je er nog leuk over ook!
Zin nieuwsbrief

Zin nieuwsbrief

Opgewekte berichten voor het betere leven. In Zin 7, nu in de winkel!
Zin
Het ligt op het puntje van je tong
Breinblubber? Zo train je je geheugen

Je wilt over die mooie documentaire vertellen maar wat was de titel ook alweer? En ook de naam van de stad waar het zich afspeelt is je net ontschoten. Dagelijkse kost voor menig 50+’er, maar niet minder frustrerend. Niet getreurd! Het is mogelijk om je hersenen te trainen voor een scherper geheugen.

Zin
Zo lang mogelijk zelfstandig wonen
Verbeterd woongenot dankzij de Overwaarde Hypotheek van ABN AMRO

In 1996 kochten Marleen en haar vriendin Rinie hun huis in Leiderdorp. Een slimme zet, want er zit inmiddels aardig wat overwaarde in het huis. Zo maakten ze een deel van hun overwaarde te gelde.

Zin
Zin in een spelletje?
Raad maar eens uit welke legendarische films deze danspasjes komen

In deze video zijn maar liefst 300 dansjes uit verschillende films kunstig aan elkaar geplakt. Zowel klassiekers als La dolce vita uit 1960 tot recentere filmhits zoals Harry Potter swingen voorbij. Je blijft kijken!

Zin
Maak leuke filmpjes van je activiteiten
In 8 stappen leer je vloggen

Een vlog (afkorting van video weblog) is eigenlijk een soort dagboek op internet, maar dan in de vorm van een video in plaats van in tekst. Ook starten met vloggen? Met deze acht tips van SeniorWeb kun je direct aan de slag. Geschikt voor iedereen!

Zin
Voor fietsers van ieder niveau
Volg de mooie Maasfietsroute

Van het plateau van Langres tot aan Hoek van Holland, kun je de Maas ontdekken zoals je nog nooit eerder gezien hebt. Ga erop uit, fiets door drie landen (Frankrijk, België en Nederland) via 30 etappes; en 1152 km aan bewegwijzerde wegen waarbij je tientallen steden en dorpen ontdekt.

Zin
Gezellig binnen & lekker naar buiten
7 top-tips voor komend weekend

Bezoek een bloemenfestival, ga er heerlijk op uit naar een kasteel of kruip met een lekker spannend boek of een fijne tv-serie of docu op de bank. Juist met mooi weer een heimelijk genoegen! Met deze tips hoef jij je dit weekend geen moment te vervelen.

Zin
Een last-minute heeft voordelen
Zo boek je een vakantie met zongarantie

Een vakantie ver vooruit plannen zorgt voor een lange aanloopperiode met voorpret, maar een last-minute heeft ook grote voordelen. Minder keuzestress en meer kans op mooi weer, bijvoorbeeld. Startpagina.nl geeft je vijf redenen waarom een last-minute ook voor jou een goede keuze is.

Zin
Beatles-film zonder Beatles
Win kaartjes voor Yesterday!

Wat als jij de enige persoon in de wereld bent die The Beatles kent? Dit overkomt Jack in de film Yesterday. Hij doet alsof hij alle Beatles-hits zelf heeft geschreven en wordt op slag de beste songwriter ooit. Vol meezingers én met een leuke rol van zanger Ed Sheeran.

Zin
Wandelen, zonnetje, gezelligheid
Wandelvierdaagse in Marbella

Marbella 4Days Walking is al jarenlang een groot succes. En ook jij kunt in oktober meewandelen (10, 20 of 30 km per dag) om de mooiste verborgen plekjes van Marbella en omgeving te verkennen. In het stadje is het de hele week extra gezellig! Klik door voor een mooie lezersaanbieding!

Wat vind je van deze nieuwsbrief?
Positief Positief Negatief Negatief
Volg Zin ook op
Zin - Instagram Zin - Facebook Zin - Twitter
Copyright © 2019 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden
spacer