View this email in your browser
 

Yogaplace helpt jou floreren!


 ''Learning or education is not a preparation for life, learning is life itself'' - John Dewey

Lieve yogi(ni),

Leven betekent leren. Daarom hebben staat bij Yogaplace persoonlijke groei centraal. Vanuit deze visie met een nieuwsgierige en open blik onderzoeken en ontdekken we samen waar jouw hart een sprongetje van maakt om zo je talenten op het gebied van yoga te omarmen. Alle informatie omtrent onze cursussen, opleidingen, certificeringen en opleidingsdocenten is 
te vinden in onze Yogaplace Academy.

Het zonnetje scheen, de lucht was blauw en wij genoten volop van outdoor yoga met jou! Afgelopen week! Vanaf 10 mei bieden we nog meer outdoor lessen aan in Maastricht, Sittard en Urmond. Check het lesrooster en reserveer tijdig je plek om weer te genieten in de buitenlucht met je mede yogi's om je heen.

We voelen de lentekriebels en daarom introduceren we als kennismaking met Yogaplace 
de lentedeal. Hiermee mag je twee maanden lang onbeperkt yogalessen volgen. Het abonnement geldt op de dag van aankoop en eindigt automatisch na 2 maanden. 

Namasté en liefs,

Team Yogaplace 🙏

AGENDA
Cursussen en opleidingen van Yogaplace 

 
6 mei 2021 t/m 18 juni 2021 - Trauma healing opleiding. Leer yoga toepassen om trauma's te bevrijden. ''Wanneer trauma's, intens of mild, niet worden opgelost, blijven er pijnlijke en niet verwerkte gevoelens in het onderbewuste achter. Wanneer er ruimte is om vrij te stromen kan het helingsproces geactiveerd worden.'' Aldus Anouk Prop, hoofddocent en toonaangevend op het gebied van therapeutisch werk in het yogaveld. 

Deze opleiding is echt iets voor jou wanneer je wilt leren hoe je trauma's kunt identificeren en hoe je yoga als tool kunt inzetten en hoe je mensen kunt leren hiermee om te gaan. Er zijn nog enkele plekken vrij. Ben jij er ook bij?



11 september 2021 tot 24 april 2022 - Ashtanga based weekend docentenopleiding in Sittard. Dé authentieke Yogaplace opleiding tot yogadocent in de traditie van T. Krishnamacharya en K. Pattabhi Jois nu aangeboden als weekendopleiding.

Deze opleiding wil je volgen wanneer je interesse hebt in het ontwikkelen van een sterke persoonlijke practice, een verdiepende studie in asana (yogahoudingen), pranayama (ademtechnieken), kriya’s (reinigings-
oefeningen), meditatie, chanten (reciteren van mantra´s), lesmethodologie en hands-on adjustments, yogafilosofie, anatomie, subtiele anatomie, Ayurveda (Indiase gezondheidsleer) en een integratie van yoga als authentieke levenswijze in jouw leven.

Wat zeggen yogi's die deze opleiding gevolgd hebben?

Sanne Hermans - Student 2020 ''Dankzij de docentenopleiding ben ik me bewust geworden van bepaalde patronen en heb geleerd hier anders mee om te gaan. Ik kan met meer liefde en zachtheid naar mezelf en het leven kijken en leef het leven meer vanuit mijn hart. Ik ben enorm dankbaar dat de opleiding me zoveel moois heeft gebracht!''

William Janssen - Student 2020 ''De practice gaat met sprongen vooruit. Ik heb meer rust en controle en mijn ademhaling werd steeds rustiger. Ik kwam steeds meer in een flow. Daarnaast kan ik mij beter concentreren tijdens een meditatie. Ik kan iedereen deze opleiding aanraden! Bij twijfel, altijd doen.''



5 juni 2021 t/m 3 juli 2021 - Pre-teacher trainingDe pre-teacher training dient als voortraject van de Yogaplace docentenopleiding, waarin je in vijf zaterdagmiddagen de essentiële basis voor elke yogadocent leert. 

Meld je aan voor onze pre-teacher training om kennis te maken met de inhoud van de opleiding, de lesgeefmethodologie en je eigen practice ontwikkeling. Dit voortraject zorgt ervoor dat je goed voorbereid aan de opleiding kunt beginnen. Ook als je besluit niet de 200 uur docentenopleiding te volgen is dit voortraject zeer waardevol om met Yogaplace kennis te maken en als verdieping voor je eigen ontwikkeling.
Gratis informatiebijeenkomst - 15 mei 2021. Wil je echter eerst meer te weten komen over de inhoud van de Ashtanga based docentenopleiding? Meld je dan aan voor onze gratis informatiebijeenkomst op zaterdag 15 mei om kennis te maken met de hoofddocenten en hun visie. Ook kun je vragen stellen over alle andere opleidingen in het aanbod van onze Yogaplace Academy.
Ik wil erbij zijn
Binnen Yogaplace streven wij naar een wereld met gepassioneerde bewuste individuen die een zinvol leven leiden en de beste versie van zichzelf zijn. Daarom lanceren wij een online spiritueel platform! Hiervoor hebben wij jouw hulp nodig. We willen graag jouw mening horen om te peilen waar behoefte aan is. Het invullen van de vragenlijst duurt tussen de 5 en 10 minuten en is geheel anoniem. Meer informatie over het onderzoek en de achtergrond kun je lezen in de inleiding van de vragenlijst. Alvast bedankt voor je tijd en medewerking!
Vragenlijst invullen

Je eigen omgeving yoga-proof maken?
Zo doe je dat!

 
Je omgeving heeft een sterke invloed op hoe jij je voelt. Een leuk gedecoreerd kantoor is prettiger om in te werken zal motiveren en bijdragen aan een hogere productiviteit. Dit geldt ook voor de plek in huis waar je yoga beoefent. Maak deze ruimte dus even belangrijk, zodat je optimaal kunt genieten van je yogales en er nog meer van profiteert!

Hier zijn enkele ideeën om je ideale yoga ruimte te creëren:
  • Kies een speciale plek in je huis waar jij je prettig voelt. Het kan je favoriete kamer zijn, maar ook je terras of achtertuin. Wees creatief! Zorg voor voldoende daglicht en ventilatie.
     
  • Pure vibes only! Zorg voor een schone ruimte door deze goed te poetsen en de lucht te zuiveren. Ook zou je de ruimte voor je thuis practice of online les kunnen reinigen met edelstenen of salie. 
     
  • Stel een spiritueel hoekje samen. Een tafeltje met mooie bloemen, kaarsje, een Boeddhabeeldje of andere waardevolle symbolische spullen, zoals foto's, geluksstenen, etc. Iets uit de natuur werkt ook altijd rustgevend. Allerlei mooie spulletjes die jou een fijn gevoel geven maken het een bijzondere plek voor jou.
     
  • Maak een 'niet storen' bordje voor aan de deur van jouw yoga ruimte waarop je ook jouw intentie schrijft. Dit zodat je medebewoners ook goed begrijpen waarom je deze tijd voor jezelf reserveert. Bijv. 'Ik kies voor mijn yoga practice in rust en stilte om met een fijne en gelukkige energie te kunnen verbinden met mijn dierbaren'. 
Facebook
Instagram
LinkedIn
Website
Email
Copyright © 2021 Yogaplace, All rights reserved.
Je ontvangt deze email, omdat je je aangemeld hebt voor de nieuwsbrief van Yogaplace. Jek un tje uitschrijven door op de link te klikken in deze e-mail. You are receiving this email because you subscribed to receive information about Yogaplace. You can unsubscribe by clicking in the link provided in your email.

Our mailing address is:
Yogaplace
Sint Maartenslaan, 36
Maastricht, 6221 AZ
Netherlands

Add us to your address book


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.