7 oktober 2024
Twitter Facebook Linkedin Online versie
Twinkle
image
image
Yoox Net-a-Porter overgenomen door MyTheresa
[Nieuws] Luxeconglomeraat Richemont heeft ingestemd met de verkoop van luxekledingwebshop Yoox Net-a-Porter (YNAP) aan het Duitse e-commerceplatform MyTheresa, in ruil voor een belang van 33 procent in het bedrijf.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Uber Eats werkt samen met Grapedistrict
[Nieuws] Maaltijdbezorger Uber Eats gaat wijnliefhebbers in Nederland voorzien van exclusieve wijnen van Grapedistrict. De wijnwinkelketen speelt hiermee in op de toenemende vraag naar gemak en snelheid.
twitter facebook linkedin
lees verder
Bereid je voor op de feestdagen!
[Advertorial] Nu al? Jazeker! Een beetje marketeer weet dat je niet vroeg genoeg kunt beginnen met het voorbereiden van je campagnes. Voor je weet is het zover! In de laatste maanden van het jaar zitten de marketingkalenders bomvol. Geen stress, want dit whitepaper helpt je door de drukte heen. Zo rond je het jaar knallend af.
image
image
E-commerce in ... IJsland
[Onderzoek] Twinkle zoekt letterlijk de grens op. In de rubriek Grenzeloos laat de redactie haar licht schijnen op een e-commerce ontwikkeling in een land dat niet vaak aan bod komt, maar zeker de moeite waard is om te bespreken. Deze keer: op IJsland is dit jaar ’s werelds grootste installatie voor het afvangen van CO2 geopend.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Hoge raad: ‘Bestelknop met alleen "bestellen" is niet genoeg’
[Nieuws] Een bestelknop met de tekst ‘bestellen’, ‘bestelling plaatsen’ of ‘bestelling afronden’ is niet genoeg om aan consumenten duidelijk te maken dat ze een betalingsverplichting aangaan. Dat blijkt uit een uitspraak van de Hoge raad.
twitter facebook linkedin
lees verder
Essentiële Whitepapers voor Succes in E-commerce
[Advertorial] Wil jij jjouw e-mailmarketing in slechts 20 minuten verbeteren? Download het E-mailmarketing Handboek van MailBlue, boordevol strategieën. Ontdek daarnaast de grootste groeivalkuilen voor bedrijven en leer van de ervaringen van Julia Veer, oprichter van Clay And Glow, in de Growth Generator. Tot slot, lees waarom steeds meer grote Nederlandse merken kiezen voor Shopify voor meer groei met minder complexiteit.
image
image
Google en AI: nieuwe mogelijkheden voor search
[Nieuws] De integratie van kunstmatige intelligentie (AI) in Google Search heeft nieuwe mogelijkheden gecreëerd voor de manier waarop we informatie vinden en voor hoe we er als adverteerders mee om moeten gaan. Waar we vroeger vooral een lijst met links met beknopte informatie kregen, biedt Google nu steeds vaker directe antwoorden, samenvattingen en zelfs suggesties voor vervolgstappen. Wat betekent dit voor jou als gebruiker en/of adverteerder?
twitter facebook linkedin
lees verder
Allerlaatste tickets Shopping Today
[Advertorial] Als er een dag is waar jij als e-commercespecialist bij moet zijn, dan is het wel Shopping Today. Tijdens dit event komen de meest vooraanstaande retailers, payment providers, verzendbedrijven, concultancy bureaus en brands samen om de nieuwste trends en ontwikkelingen met jou te delen. Of je nu een doorgewinterde professional bent of aan het begin van je e-commercecarrière staat, deze dag biedt met maar liefst 60 kennissessies en 3 keynotesprekers voor ieder wat wils. Er zijn nog slechts een paar tickets beschikbaar! Zien we jou aanstaande donderdag?
image
image
Nederlanders stellen online aankoop uit tot Black Friday
[Nieuws] Meer dan de helft van de Nederlanders is van plan tijdens Black Friday aankopen te doen en bijna de helft van deze groep stelt bewust de aankopen uit tot dit moment. Online winkels blijven favoriet.
twitter facebook linkedin
lees verder
Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware en is ontworpen door gracious. Wil jij ook meer halen uit jouw e-mailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.