Ontdek je schrijftalent met de Young Adult-schrijfworkshop

OBA Algemeen logo Webversie
 
Young Adult-schrijfworkshop in de OBA
Droom jij ervan om je eigen Young Adult-roman te schrijven? Schrijvers Maren Stoffels en Astrid Boonstoppel leren je hoe je een spannend en pakkend verhaal schrijft. Uit welke ingrediënten bestaat een plot eigenlijk? Hoe creëer je een personage? En waar kun je inspiratie vandaan halen? De workshop bestaat uit 2 delen. Maren Stoffels start om 19:00 uur en Astrid Boonstoppel om 20:15 uur. Zij leren je de kneepjes van het vak. Dit wil je niet missen.

Deze inspirerende schrijfavond op 20 september staat in het teken van de Boekenweek van Jongeren. Het boekenweekgeschenk 3PAK is deze avond ook gratis verkrijgbaar.
 
 
Loving Room Concerts is terug
Zin in een intieme avond vol muziek? Loving Room Concerts is terug. Deze editie wordt georganiseerd bij OBA Bijlmerplein. Kom samen met andere muziekliefhebbers en deel een unieke ervaring met elkaar. Er zijn 3 optredens en een open-mic. Dus laat je talent horen. Toegang is gratis.
Designathon voor jonge Amsterdammers
Tijdens deze ‘Designathon’ workshop van Amsterdam Maakt Ruimte bedenken jonge inwoners van Nieuw-West ideeën om onze stad nog fijner te maken. Voor nu en in de toekomst. De workshop is voor kinderen tussen de 8 en 12 jaar. Doe mee op zaterdag 21 september bij OBA Slotermeer.
 
 
Herbeleef alle BIMHUIS concerten
Het BIMHUIS bestaat 50 jaar en dat vieren wij. Van 18 tot en met 24 september staat er een miniversie in de hal van OBA Oosterdok. Ga zitten in dit kleine BIMHUISje en kijk je favoriete jazz concerten van de afgelopen jaren terug. Droom even lekker weg met dit momentje voor jezelf. Per keer kunnen er 4 gasten genieten van de muziek. Benieuwd geworden? Kom langs.
Opening expositie 'Papier verbeeld'
Het is nog steeds modemaand. Kom naar OBA Roelof Hartplein voor de opening van ‘Papier verbeeld’. Een betoverende tentoonstelling waarin de papierkunst van Clementine Jesterhoudt en de fotografie van Lenny Moeskops samenkomen. Papier is veel meer dan materiaal om verhalen af te drukken. Door het te vouwen en plooien maak je de mooiste modecreaties. Dat wil je zien.
 
 
Het is de Week van lezen en schrijven
Kom naar de OBA tijdens de Week van lezen en schrijven van 8 tot en met 15 september. Er zijn leuke activiteiten, lekkere hapjes en muziek. Doe mee met taalspelletjes, bingo of luister naar djembé en poëzie. Alle activiteiten zijn gratis.
 
 
Wist je dat...
✔️ ... je onze filmavonden, theatervoorstellingen en andere activiteiten gratis of met korting kunt bezoeken? 

✔️ ... je voor niks een studieplek kunt reserveren mét gratis wifi? De scholen zijn weer begonnen, dus het is weer tijd om te studeren in de OBA.

✔️ ... je heel makkelijk je boeken kunt verlengen in de OBA-app? Scheelt je weer tijd.
 
 
Agenda
Mijn bibliotheek
Veelgestelde vragen
  Chat met ons via:
Onze contactpagina
  Je kunt ons ook bereiken via:
telefoon icoon  klantenservice@oba.nl
telefoon icoon  020-523 0900
Volg ons op social media
youtube icon   twitter icon   facebook icon   instagram   linkedin icon
Download de OBA-app
appstore icon googleplay icon
Deze mail is verzonden door de OBA

Afmelden | Gegevens wijzigen | Mail doorsturen