Verborgen parel voor vele toeristen: Yukon
Laat je weer inspireren door de Doets Reizen nieuwsbrief - Deze keer nemen we jullie mee naar het adembenemende Yukon! Yukon is te vinden in het noorden van Canada en grenst aan Alaska. Het is nog niet ontdekt door grote hordes toeristen. Doets Reizen heeft prachtige reizen samengesteld, waarbij jij alle hoogtepunten van Yukon zult zien!
Bekijk onze Yukon reizen hier!
Yukon is larger than life
Yukon herbergt prachtige uitgestrekte landschappen bestaande uit toendra's, ijzige gletsjers, ongerepte bossen en ruige bergen. Bij Doets Reizen geloven we in het ontdekken van bestemmingen die je hart sneller doen kloppen en Yukon doet dat zeker!
Noorderlicht in Yukon
Ook in Yukon kun je het Noorderlicht met eigen ogen bewonderen! Ervaar de betovering van het noorderlicht terwijl de lucht zich vult met dansende lichten. Een onvergetelijk spektakel!

Lees: Deze 6 tips vergroten jouw kans op het zien van het Noorderlicht
Klondike Gold Rush
Breng een bezoek aan Dawson City en treed in de voetsporen van goudzoekers die ooit een fortuin verdienden in dit noordelijke territorium van Canada.

Lees meer over Klondike Gold Rush!
Autorondreizen in Yukon
Behoefte aan een zalige rustperiode in je drukke bestaan? Dan is een autovakantie Yukon het beste wat jij jezelf kunt gunnen. Yukon is nog niet ontdekt door grote hordes toeristen. Daarom zal je tijdens een autovakantie in Yukon échte rust en vrijheid ervaren. Doets Reizen heeft prachtige reizen samengesteld, waarbij jij alle hoogtepunten van Yukon zult zien. Yukon heeft een zeer divers landschap, waardoor je gefascineerd blijft en telkens weer een nieuw soort rust vindt. Het is ook mogelijk om je bezoek aan Yukon te combineren met Alaska.

Tip: Yukon is ook ontzettend leuk om met de camper te verkennen!
Bekijk hier onze camperrondreis: Yukon Adventure.
Onze autoreizen Yukon bekijk je hier!
Wij regelen het!  
Ons team staat voor je klaar om jouw droomreis werkelijkheid te maken. 
Facebook
Link
YouTube
Website
Email
Je ontvangt deze nieuwsbrief van Doets Reizen.
2023 Copyright ©  Doets Reizen, All rights reserved.

Afmelden voor toekomstige berichten.