26 september 2024
Twitter Facebook Linkedin Online versie
Twinkle
image
image
Zalando lanceert platform voor partners
[Nieuws] Zalando heeft de introductie van een platform die speciaal is ingericht voor verkooppartners aangekondigd. ‘Zalando Partner’ bundelt het aanbod voor partners en geeft hen een eigen plek om te helpen met verkopen op Zalando.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Just Eat Takeaway.com bezorgt seksspeeltjes voor Lovehoney Group
[Nieuws] Maaltijdbezorger Just Eat Takeaway.com heeft een samenwerking aangekondigd met Lovehoney Group. De bezorger gaat in het Verenigd Koninkrijk, Oostenrijk en Denemarken seksspeeltjes bezorgen voor dat bedrijf.
twitter facebook linkedin
lees verder
Data-gedreven branding zorgt vaak voor een nieuwe mindset bij klanten
[Advertorial] De digitale marketing-wereld verandert snel en branding speelt hierin een steeds grotere rol. Nog steeds ligt de focus vaak op performance terwijl merkbekendheid ook een cruciaal onderdeel is van een succesvolle strategie.
image
image
Geen doorstart voor Bristol
[Nieuws] Er zit geen doorstart in voor winkelketen Bristol. Eerder waren er wel verschillende geïnteresseerden, maar die hebben uiteindelijk niet doorgezet.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Ministerie van Economische zaken richt platform op voor meldingen over onveilige of illegale producten
[Nieuws] Minister Dirk Beljaarts van Economische Zaken heeft deze week de komst van een platform bekendgemaakt waarop consumenten en bedrijven onveilige en illegale producten kunnen melden.
twitter facebook linkedin
lees verder
Keynoteprogramma van Shopping Today compleet
[Advertorial] Op 10 oktober is het zover. Dan komen de e-commerceprofessionals van Nederland bij elkaar om te luisteren naar 60 praktische kennissessies en 3 fantastische keynotesprekers: Richard de Hoop, Pieter Zwart van Coolblue en Oscar Hundman van bol. Al meer dan 1000 e-commercespecialisten hebben een ticket voor Shopping Today op 10 oktober. Zit jij daar nog niet bij?
image
image
Roeland Donker vertrekt bij Amazon: ‘Trots op uitbouw Amazon.nl’
[Nieuws] Na 12,5 jaar vertrekt country manager Roeland Donker bij Amazon. In die jaren was hij onder andere verantwoordelijk voor de introductie en groei van Amazon in Nederland. Nu is Donker naar eigen zeggen toe aan een nieuwe uitdaging.
twitter facebook linkedin
lees verder
Persoonlijk klantcontact in een digitale wereld op CFC
[Advertorial] Tijdens het CustomerFirst Congres geven Dennis Schabracq, Lisette Schulp en Remco Slik een sessie over persoonlijk klantcontact in een digitale wereld. Vanuit verschillende perspectieven – die van de eindklant, de opdrachtgever, het facilitaire contactcenter en de platformleverancier – verkennen zij hoe bedrijven technologie kunnen inzetten om het klantcontact persoonlijk en effectief te houden. Mis deze inspirerende sessie niet!
image
image
DHL past organisatiestructuur aan: opsplitsing post & pakketten en e-commerce
[Nieuws] De Duitse post- en pakketvervoerder DHL heeft zijn strategie voor de komende jaren bekendgemaakt. Het bedrijf wil in 2030 zijn omzet met 50 procent laten groeien en past om dat te bereiken onder andere zijn organisatiestructuur in Duitsland aan.
twitter facebook linkedin
lees verder
Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware en is ontworpen door gracious. Wil jij ook meer halen uit jouw e-mailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.