Logo Wuustwezel Facebook
Nieuwsberichten
Zandbergrun viert op en rond Bremstraat

Op zaterdag 2 september zal de 31ste Zandbergrun gereden worden. In al die jaren is de Run een begrip geworden in Wuustwezel.130 mensen met een beperking krijgen een ongelooflijke dag: een fantastische rondrit in een zijspanmotor of een oldtimer, animatie op een “geheime” stopplaats en een warme maaltijd ’s avonds. Vanaf 10.30 uur begint de drukte in de Bremstraat in Wuustwezel.

Lees meer

Veilig weer naar school

We moeten het je niet vertellen, de zomervakantie is voorbij! Gedaan met lekker lang uitslapen, een ontspannen ontbijtje, ...  We moeten weer aan het werk, de kinderen moeten weer naar school, we leven weer volgens de klok. Ook het verkeer wordt opnieuw drukker en piekt opnieuw in de uren dat de scholen starten en uitgaan. Dat vraagt een mentale aanpassing.

Lees meer

Kunst in het park tijdens Kruiswegkermis

Naast alle kunst en kermis geeft Inge Bogaerts op zondag 27 augustus een crea workshop op basis van haar prentenboek "Toen mijn vader een reus was". Hierbij kijken kinderen hoe hun vader eruit ziet, zowel aan de buiten- als aan de binnenkant. We leggen de vaders op de dissectietafel en brengen hem in kaart. Gedurende de hele namiddag kan je ook deelnemen aan een speciale geurzoektocht naar de schat van Vlieg.

Lees meer

Rock your life

Inge Rock, de leading lady van de coaching wereld komt naar Wuustwezel. Door middel van haar gevatte uitspraken, inspirerende speeches en geweldige dynamiek werpt ze een blik op hoe mensen een buitengewoon leven kunnen leiden. Kom gratis luisteren op woensdag 6 september om 19.30 uur in GC Kadans.

Lees meer


Gemeente Wuustwezel | Gemeentepark 1 | 2990 Wuustwezel | T 03 690 46 00 | F 03 690 46 02 | info@wuustwezel.be