ZE DENKEN DAT ZE GOD ZIJN

Beste vrijheidsstrijders,

Ik kreeg naar aanleiding van mijn laatste mails aan jullie veel berichten van mensen die zich afvragen waar mijn optimisme vandaan komt dat deze kwade griezels zullen falen met hun plannen.

Hier een voorbeeld:

“Beste Robert,

Het is diep en diep triest inderdaad dat deze pandemiewet erdoor is.

Wel vraag ik mij af waar jij nog licht in de tunnel ziet in de zin van "we doen niet meer mee"?

Want uiteindelijk moeten ook wij mee doen met veel schapen en alle regels, want anders geen toegang tot evenementen, niet reizen en noem het maar. Dus ja, we kunnen een ander leven gaan leiden, maar daar is op een gegeven moment de lol ook wel van af, toch? Tenminste dat vind ik wel. Jij wil tenslotte toch ook wel eens naar een restaurant of bar?

Dat zit er dan dus wederom niet meer in bij een volgend virus.”

Mijn antwoord is: Laat jij je echt leiden door schapen? Laat je je leiden door duivels beleid en sukkels die het uitvoeren? Ben je hier afhankelijk van? Ben je bang? Voor wat? Waarom meegaan met iets dat leidt naar de afgrond?

Ga je door de knieën omdat je naar een ‘evenement’ wil? Het leven is je evenement! Je hebt NIKS te verliezen. Kies je eigen pad. Velen zijn al op hun pad en gaan nooit meer terug en kunnen niet meer terug. Ze doen niet meer mee. Ze hebben vertrouwen in iets anders.

Waar de essentie van mijn optimisme vandaan komt is dat ik weet dat het groepje dat dit kwaad over de wereld verspreidt denkt dat ze God zijn. Omdat ze het financiële systeem beheersen en dat gebruiken om mensen te onderdrukken, manipuleren en corrumperen geeft ze dat een kortstondig machtsgevoel. En een vals gevoel dat ze God zijn. Maar dat gevoel is altijd van korte duur. En dan worden ze bang. Ze leven in angst. Ze hebben nooit genoeg controle. Dus willen ze meer controle. Ze creëren angst omdat ze zo bang zijn. Ze richten onmenselijke schade aan, maar ze krijgen nooit wat ze willen.

Waarom niet…..? 

Omdat ze God niet zijn. 

Ze zijn het tegenovergestelde. En ze zullen altijd tegen een kracht aanlopen die de mensheid helpt te overleven. Het is wel een kracht die gevoed moet worden. De mens kan niet achterover leunen en denken dat het vanzelf goed komt. Je moet iets doen. En ik zie nu dat er wereldwijd zoveel mensen zijn die zien wat hier ECHT gebeurt en een krachtveld aan het ontstaan is waar het kwaad niet tegen opgewassen is.

Dit is nooit een makkelijk proces, maar waarom zouden we verwachten dat het leven makkelijk is? Wat is dat voor een lui en verwend gedrag? We kunnen dit aan. We zijn sterker dan ooit. Vrijheid is niet makkelijk, je moet er wat voor doen!

Dank voor het lezen, jullie steun en natuurlijk eeuwige dank voor jullie donaties zodat we dit kunnen doen.

Morgen een nieuwe Jensen Show!

Geniet van je avond,
Robert

DONEER EN HOUD ONS IN DE LUCHT!
EUR 10,-
EUR 25,-
EUR 50,-
EUR 100,-
VUL ZELF EEN BEDRAG IN
OF DONEER VIA IBAN: NL24FVLB0225149680 tnv RJP Media

We kunnen hier alleen mee doorgaan met jouw support!
Klik op onderstaande banner voor de mogelijkheden
of doneer direct.

Twitter
Link
Facebook
Website
Copyright © 2023 De Jensen Show, Alle rechten voorbehouden.
U ontvangt deze e-mail omdat u zich heeft aangemeld via jensen.nl.
 
Uitschrijven