26 februari 2024
Twitter Facebook Linkedin Instagram Online versie
MarketingTribune
Branded Content Event
image
Ook in Roblox kun je er goed uitzien zonder de hoofdprijs te betalen, aldus Zeeman
Jongeren besteden in online videogames veel geld aan dure merken om hun avatar te kleden. Zeeman wil -juist tijdens Fashion Week- een statement maken in Roblox met betaalbare basics in hun eigen virtuele brandstore.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
Skims van Kim Kardashian lanceert pop-up store in Bijenkorf
Skims, het corrigerende kledingmerk van Kim Kardashian, is vanaf vandaag voor het eerst te koop in Amsterdam. In de Bijenkorf opent zij een pop-upstore.
lees verder
twitter facebook linkedin
Pieter Pot maakt doorstart na ingrijpende veranderingen
[advertorial] De online verpakkingsvrije supermarkt Pieter Pot heeft een zwaar jaar achter de rug, eindigend in een faillissement. Maar zowel klanten als partners geloven nog wel degelijk in hun concept. Daarom komt er een doorstart: de zaak gaat vanaf half maart weer open. Oprichter en directeur Jouri Schoemaker vertelt wat er moest veranderen om succes weer mogelijk te maken.
image
Ireen Wüst en Marco Schuitmaker ambassadeurs voor gouden Scapino
Dit jaar viert winkelketen Scapino haar 50ste verjaardag. Om dit gouden jubileum te vieren komt Scapino met een campagne met in de hoofdrol Marco Schuitmaker en Ireen Wüst.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
Mr. Marvis opent tiende retaillocatie
Mr. Marvis, bekend om zijn uitgebreide collectie shorts en broeken, kondigt de opening van een tiende retaillocatie aan. De nieuwe winkel komt in de Zijlstraat te Haarlem.
lees verder
twitter facebook linkedin
Het event waar we op zaten te wachten
[advertorial] Retailmedia is de gamechanger in marketing- en reclameland en iedereen praat erover. Op dinsdag 28 mei 2024 organiseren we daarom Retail Media Day. Dagvoorzitter en co-organisator Rupert Parker Brady is verantwoordelijk voor het sprekersprogramma en belooft dat het een dag wordt vol inspiratie, best practices en tips & tricks van retailers, adverteerders en experts. Bestel nu je tickets met 100 euro Early Bird Korting en dan zien we jou 28 mei.
image
Nieuwe merkidentiteit TBAuctions, nadruk op duurzaamheid en technologie
Onder het motto ‘Alles heeft waarde’ profileert digitaal veilinghuis TBAuctions zich als koploper in de digitale veilingwereld. Met een nieuwe merkidentiteit zet het bedrijf in op technologie en duurzaamheid.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
ADCN wordt lid van de Art Directors Club of Europe
ADCN Club voor Creativiteit sluit zich vanaf vandaag aan bij het netwerk van Europese creatieve clubs, namelijk de ADCE, voluit: Art Directors Club of Europe. Daarmee wil de ADCN nieuwe internationale zichtbaarheid voor zowel haar leden als Nederlands creatief werk bieden.
lees verder
twitter facebook linkedin
Nieuwe sprekers Branded Content Event
[advertorial] We hebben een bomvol sprekersprogramma op het Branded Content Event. Je kunt onder meer sessies bijwonen van: Abovo Maxlead, Studio100, HEMA, Team5PM, ING Nederland, LINDA., Elvea en Mediahuis. Kortom het is een zeer diverse line-up. Daar wil je toch bij zijn? Bestel nu je ticket met 30 euro korting.
image
Dutch Digital Design tijdens SXSW
Tijdens het South by South West (SXSW) festival in Austin presenteren Nederlandse bureaus virtual-, augmented-, en immersive projecten. Ze gaan in op de vraag of, en hoe deze toepassingen de wereld een betere plek kunnen maken.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
BCE24: 'We moeten ons niet laten leiden door angst'
Kelly Rijsenbrij, accountmanager bij Linda, en Marloes de Jong en Charlotte Vermeer, beiden creatief bij Talpa Het Bureau/Linda, nemen gezamenlijk een van de sessies tijdens het Branded Content Event editie 2024 voor hun rekening. Insteek? ‘Hoe je als merk schaamteloos jezelf kunt zijn.’
lees verder
twitter facebook linkedin
ABONNEMENT
Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware en is ontworpen door gracious. Wil jij ook meer halen uit jouw e-mailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.