Bekijk en bestel: Officiële Herslag: Leeuwendaalder 2022
Beste meneer / mevrouw Do
Ze zijn er weer, de herslagen van de Leeuwendaalder! De Leeuwendaalder is een iconische handelsmunt die sinds 2017 onderdeel is van het jaarprogramma van de Koninklijke Nederlandse Munt. Dit jaar herslaan we een hele bijzondere en zeldzame Leeuwendaalder.

Zeldzame Nijmeegse Leeuwendaalder
Afgelopen jaren heeft de Koninklijke Nederlandse Munt Leeuwendaalders herslagen van de meest bekende provincies, zoals Utrecht, Zeeland, Gelderland, Holland en Overijssel. Maar wist u dat ook Nederlandse steden Leeuwendaalders hebben geslagen in het verleden? Dit jaar herslaan we Leeuwendaalder uit Nijmegen uit 1692. U herkent dit aan het opschrift: NOVIOMA. staat voor Noviomagus, de Latijnse naam voor Nijmegen. Authentieke exemplaren van deze Nijmeegse Leeuwendaalders zijn tegenwoordig uiterst zeldzaam, dus deze herslag is een must have in uw collectie!

In luxe munthouder met leer van Castelijn en Beerens
De herslag van de Leeuwendaalder is verkrijgbaar in Zilver 1 ounce en 2 ounce (Piedfort) en Goud 1 ounce en 2 ounce (Piedfort). De Leeuwendaalders worden geleverd in een luxe munthouder inclusief genummerd Certificaat van Echtheid. Voor de munthouder heeft de Koninklijke Nederlandse Munt de handen ineengeslagen met Castelijn en Beerens, producent van luxe lederwaren. Als makers van onder andere portemonnees is dit bedrijf al jarenlang gespecialiseerd in het veilig opbergen van munten! Bovendien zijn de munthouders van de Gouden herslagen genummerd. Ga snel naar onze website en bekijk ze allemaal!
Bekijk alle uitgiften
Bekijk en bestel: Officiële Herslag: Dukatons 2021 - Royal Delft editie
Bekijk en bestel: Officiële Herslag: Leeuwendaalder 2022 Zilver 1 ounce
Bekijk en bestel: Officiële Herslag: Leeuwendaalder 2022 Zilver - Piedfort editie
Bekijk en bestel: Officiële Herslag: Leeuwendaalder 2022 Goud 1 ounce
Bekijk en bestel: Officiële Herslag: Leeuwendaalder 2022 Goud Piedfort editie
Privacy  •  Voorwaarden