Tuinklusjes juni | Buitenkijker: speelse boerderijtuin | De lekkerste bladerdeeghapjes
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 
Niet leesbaar? Bekijk online
 
 
Volg ons op Pinterest
Afbeelding
 

tuinfavoriet

Zeeuws knoopje 

 

Het Zeeuws knoopje (Astrantia major) is een perfecte plant voor in een border. Maar wanneer bloeit hij, wat te doen met uitgebloeide bloemen én: waaraan dankt hij zijn naam?  

 
 
 

de tuin in

Tuinklusjes juni

 

Juni is de maand van herkansingen: snoeien voor een tweede bloei, hergroei na nachtvorst in het voorjaar, en meer. Vertroetel nu je hanging baskets, en leg bijvoorbeeld een fruitgaard aan. 

 
 

recepten

Bladerdeeghapjes

 

Eigenlijk zou je altijd bladerdeeg in de diepvries moeten hebben liggen; bladerdeeghapjes zijn lekker en zo gemaakt. En je kunt er op los variëren, van vegan paddenstoelen pasteitjes tot simpele maar heerlijke kaasringen. 

 
Afbeelding
 

advertorial

Online Stock Sale

 

De leukste kleding maak je natuurlijk gewoon zelf. Helemaal verantwoord en hip! En met de online Naaipatronen.nl Stock Sale bespaar je ook nog eens tot wel 50%. Shop jouw favorieten nu want OP=OP.

 
 
 

buitenkijker

Speelse boerderijtuin

 

Tuinierservaring had Ingrid niet toen ze een boerderij met grote lap grond kocht, wél een hoop enthousiasme en liefde voor veldbloemen. Inmiddels geniet ze volop van de speelse boerderijtuin die ze voor ogen had.

 
 

advertorial

Ouderwetse wafelspreien bij Bellebien

 

100% katoenen wafelspreien in de kleuren roomwit, zand, wit en lichtblauw, in 1- en 2-persoons. Alle maten en kleuren zijn op voorraad! In juni verloot Bellebien een Frans tafelkleed naar keuze onder de ontvangers van de gratis Bellebien-nieuwsbrief.

 
 

Top 3 best gelezen

 
 
 
Seasons - Instagram   Seasons - Facebook   Seasons - Youtube   Seasons - Pinterest