Hier aan de kust, de Zeeuwse kust....

Wie aan Zeeland denkt, denkt aan rust en ruimte. Aan mooie duingebieden en fraaie stranden. Aan landbouw en visserij. Aan historische steden en karakteristieke dorpen. Maar vrijwel niemand associeert Zeeland spontaan met economische bedrijvigheid, met handel en industrie.

Wie het havengebied Zeeland Seaports voor het eerst bezoekt, is dan ook vaak verbaasd. Over de omvang van het gebied, het aantal bedrijven dat het havengebied telt en de bedrijvigheid in de havens.

Een boek wat niet mag ontbreken op de boekenplank!


 
 
Basisboek Transportmodaliteiten
In dit boek wordt ingegaan op de verschillende vormen van goederenvervoer, via spoor, weg, lucht en over water: de transportmodaliteiten. De nadruk ligt daarbij op de marktorganisatie van deze modaliteiten en hoe deze modaliteiten in het vervoer worden ingezet: de operationele vormen.
Ook de trends in de marktorganisatie komen aan de orde, zoals synchromodaliteit. De techniek van de verschillende modaliteiten komt ook aan de orde, voor zover dat voor de marktorganisatie of de wijze van organiseren van het transport van belang is.

 
De Haven van Rotterdam vanuit de lucht
De wereldhaven Rotterdam binnenvaren tussen de pieren bij Hoek van Holland is een indrukwekkende belevenis. Minstens zo imponerend is het om boven het haven- en industriecomplex te vliegen. En zo bedrijfsterreinen, gebouwen, terminals, kades en wegen te herkennen. Of de hotspots in de Rotterdamse binnenstad. Dit boek geeft via 160 luchtfoto's een indruk van de Mainport van Europa en motor van de Nederlandse economie. 
 
Containergas, nieuwe editie!
Dit boek geeft u inzicht in hoe u met vrachtcontainers dient om te gaan. U krijgt antwoord op onder meer de volgende vragen : Welke gassen kan ik aantreffen? Hoe komen die gassen daar? Wat zijn de gezondheidsrisico's op korte en lange termijn? Wanneer is het veilig om een container te openen?
Na het lezen van dit boek kunt u beter beoordelen wat u moet doen als er gas in een container zit en wat zo mogelijk uw verantwoordelijkheden zijn. Deze derde editie geeft een geactualiseerde stand van zaken over deze problematiek.



Wegwijs in Railgoederenvervoer

In de afgelopen twee decennia voltrokken zich belangrijke veranderingen in de markt van het railgoederenvervoer. Dit werd door wetgeving van de Europese Unie ingegeven, die als doelstelling had de rol van de nationale overheden terug te dringen door meer marktwerking in deze spoorwegmarkt te realiseren. 

De vele veranderingen riepen een behoefte op om inzicht te krijgen in de structuur, de werking en de ontwikkelingen in de markt van het railgoederenvervoer. In dit boek wordt ingegaan op de organisatie van de markt, de operationele aspecten in het railgoederenvervoer en de belangrijkste recente ontwikkelingen.

 
Copyright (c) NT Publishers 2016
VOLG ONS 
Customer desk: +31 (0) 10 280 1016
Contact
Afmelden
Mijn Account
NT Publishers BV, Paul Krugerstraat 181, Rotterdam, Zuid Holland 3072 GJ, Nederland