͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌  ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ 

Doodt effectief en permanent al het onkruid

Bekijk in browser

Dagelijks de beste aanbiedingen!

Een onkruidvrije tuin, zonder gebruik van chemicaliën!

Zeg vaarwel tegen ongewenst onkruid met onze revolutionaire QLT onkruidbrander! Met een intense heteluchtstraal van 650°C maakt dit innovatieve apparaat korte metten met onkruid, op een manier die effectief en blijvend is.

Wat maakt de QLT onkruidbrander zo uniek? Het vermogen om de cellulaire structuur van onkruid te vernietigen zonder het gebruik van chemicaliën of gaspatronen. Zo biedt het een selectieve en langdurige oplossing voor een groenere tuin, zonder schade aan het milieu.

Wacht minder dan een minuut en je bent klaar voor actie! Met het conische mondstuk kan je nauwkeurig en gericht werken, precies waar het onkruid zich verstopt. Maar dat is niet alles - met de afneembare handgreep en geleidewielen is het ook draagbaar en gemakkelijk te manoeuvreren voor al je tuinklussen.

Maar de QLT onkruidbrander doet meer dan alleen onkruid bestrijden. Verf en lak verwijderen? Geen probleem! Dit veelzijdige gereedschap is je trouwe metgezel voor al je tuin- en klusavonturen.

Klaar voor krachtige prestaties? Met een vermogen van 2000 Watt staat de QLT onkruidbrander garant voor indrukwekkende resultaten, zodat jij kunt genieten van een prachtige, onkruidvrije tuin.

Nu slechts € 29,99

Scoor altijd

de goedkoopste deals

Gemakkelijk

achteraf betalen

Ruim 41.500 reviews

op Trustpilot