Grijp je kans en spot boommarters | Wandelen in Duitsland | Podcast boerenzwaluw
GRATIS VERZENDING

GRATIS VERZENDING

Bestel de nieuwe & extra dikke Roots zonder verzendkosten. Kortingscode: GRATIS.
Roots
Nu te zien
DE FAMILIE BOOMMARTER

Boommarters leven voornamelijk ’s nachts en daarom zijn ze moeilijk te zien. Maar in juli en augustus neemt het vrouwtje haar jongen overdag mee op jacht en heb je kans om in het bos boommarters te zien.
Foto: J. La Brijn

Roots
Vlinderen in Nederland
DE VLEUGELS VAN DE KEIZER

Na 30 jaar afwezigheid keerde in 2015 de keizersmantel weer officieel terug in Nederland. Roots-redacteur Paul Böhre is fan van deze reusachtige vlinder en ging op zoek in de Amsterdamse Waterleidingduinen. Dit is de tijd om hem te zien fladderen.
Foto: Paul Böhre

Roots
Podcast: boerenzwaluw
ZOMERSOUND

In een extra lange zomeraflevering van de podcast Notenkrakers luisteren we naar het onophoudelijke gekwetter van de boerenzwaluw. Tot en met oktober kun je nog genieten van dit heerlijke zomergeluid.
Foto: Leen Euser

Roots
Naar Duitsland
WANDERLUST

Duitsland biedt een enorm gevarieerd wandellandschap. Het is maar net wat je voorliefde heeft. Houd je van vogelen, klimmen of van immense heidevelden? Dan tippen we deze 3 prachtige nationale parken in Duitsland.
Foto: Foto: DZT / Francesco Carovillano

Roots
Leuk voor de zomervakantie
3X ROOTS + DOE-BOEK INSECTEN

Het Roots Doe-boek Insecten biedt een schat aan informatie voor kinderen in de basisschoolleeftijd. Spelenderwijs leren ze welke insecten ze waar kunnen zien – in het bos, langs de kust of in het Hollandse weidelandschap. Al lezend, puzzelend en kleurend leren kinderen alles over insectennamen en waar de insecten vandaan komen.

Bestel het boek los (€ 17) of in combinatie met 3 nummers van Roots, dan betaal je slechts € 21,95.

Roots
Zeldzame schoonheid
DE BLAUWVLEUGELSPRINKHAAN

De zeldzame blauwvleugelsprinkhaan zie je vooral in droge heideterreinen, stukken onbegroeide zandbodem én in de duinen. Ga nu dus daar op zoek naar deze sprinkhaan die blauwe vleugels heeft, alleen te zien als hij een stukje vliegt.
Foto: Wikipedia

Roots
Fietsroute cadeau
ROUTE HEERLEN: EEN GROENE OASE

Samen met de bladen Columbus en FietsActief maakten we een heel speciale uitgave: In Eigen Land. In deze special staat de FietsActief-route Heerlen. Het voormalige mijngebied rond de stad verdiende in de hoogtijdagen van groeve en schacht geen schoonheidsprijs. Een metamorfose transformeerde de omgeving echter tot een aantrekkelijke fietsstreek vol cultuur en creativiteit. Als lezer van Roots krijg je deze route cadeau!

Volg Roots ook op
Roots - Instagram Roots - Facebook Roots - Twitter Roots - Pinterest
Copyright © 2020 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden
spacer