Nú te koop: het Seasons XXL tuinboek
Seasons
eropuit
De mooiste wandelingen

In ons land valt nog zo veel te ontdekken, en al wandelend zie je het meest. Daarom in Seasons elke maand een ommetje, met routebeschrijving, door een van onze mooiste natuurgebieden. Deze keer door het Reestdal bij Oud Avereest in Overijssel.

Seasons
gratis verzending!
De nieuwste Seasons

Seasons juli brengt je in een heerlijke vakantiestemming, met o.a. • Zomerkoken: Italiaanse charme op je bord • Binnenkijken: vakantiehuis in eilandsfeer • Wandelen: langs de Kromme Rijn • Logeren: in de Weerribben • Reizen: op pad in een tiny house op wielen
Bestel ‘m nu en betaal geen verzendkosten (geldt t/m 16 juli).

Seasons
mooi & makkelijk
Zeeuws knoopje

Een van onze favoriete planten voor de tuin is Astrantia major. De Nederlandse naam Zeeuws knoopje verwijst naar het sieraad in de Zeeuwse klederdracht waar de bloem op lijkt. Een mooie en makkelijke plant, waarvan je ook nog eens royaal kunt plukken.

Seasons
bijzonder overnachten
Damherten tot aan de deur

Hoe leuk is het wanneer je mag blijven als alle andere badgasten weer naar huis gaan? Langeveld, ons logeeradres, is een voormalige jachtopzienerswoning op loopafstand van de strandopgang waaraan het huisje zijn naam dankt: Langevelderslag in Noordwijk.

Seasons
advertorial
Duurzaam op reis

Duurzaam reizen met de trein en ter plaatse lekker wandelen of fietsen naar het volgende station. Check onze uitgezette etappes in Wallonië en de Ardennen. Kom 2 weken 100% genieten.

Seasons
DIY-idee
Zelf lavendelolie maken

Heb je al eens zelf lavendelolie gemaakt? Een heerlijk mindful klusje. Het is een van de praktische en inspirerende tips uit het boek ‘Slow Livng’. Auteur Eva Krebbers neemt je mee in haar streven om langzamer en bewuster te leven.

Seasons
tuintip
Fontein van bloemetjes

Aan een bloeiende Lespedeza (struikklaver) loop je niet zomaar voorbij. De overhangende twijgen zijn zo rijkbloeiend dat ze in de herfst doorbuigen tot aan de grond. Extra: deze topstruik kan goed tegen droogte. Sterker nog, hoe droger en warmer, hoe beter!

Seasons
advertorial
Het beste van de Alpen: Zell am See-Kaprun

In Zell am See-Kaprun wachten je onvergetelijke ervaringen, van de eeuwige sneeuw op de Kitzsteinhorn tot het kristalheldere zwemwater van de Zeller See. Met de mogelijkheid tot annuleren (tot 48 uur) is een zorgeloze vakantie verzekerd.

Volg Seasons ook op
Seasons - Instagram Seasons - Facebook Seasons - YouTube Seasons - Pinterest
Copyright © 2021 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Jouw abonnementsnummer: 0
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden