4 tips incidentmanagement

Zenya 7.3.0 release

Drie keer per jaar releasen we een major update van Zenya. Dit keer is de Zenya 7.3.0 release aan de beurt. De uitrol op de default ring is ingegaan op maandag 20 mei. De uitrol op de slow ring staat gepland op maandag 17 juni. Benieuwd naar wat er verandert voor jou? We lichten hier alvast wat nieuwe functionaliteiten toe.

In Zenya RISK kun je je control test reviews plannen, processen linken aan risico's en controls en optimalisaties doorvoeren op basis van klantfeedback. In BOOST kun je campagnes delen met andere organisaties, externe deelnemers toevoegen en deelnemers eenvoudig beheren. Zo wordt het eenvoudiger om een campagne te maken en om mensen te betrekken. Er is nog veel meer nieuws. Bekijk de volledige update via onderstaande button!

Lees hier de volledige update »
veilig werken met externen

Ontdek de nieuwe features in BOOST

BOOST is dé tool om mensen te betrekken bij veranderingen en wordt inmiddels door veel organisaties ingezet. We hebben BOOST verder verbeterd. Er zijn een aantal nieuwe features toegevoegd! Lees hoe het Radboudumc dit inzet en ontdek andere nieuwe features.

Lees meer over BOOST »
veilig werken met externen

Trainingen over het gebruik van Zenya

We hebben geschreven trainingen over Zenya in de community, maar wist je dat we ook regelmatig trainingen aanbieden over documentmanagement en functioneel beheer? Als deze zaken tot jouw takenpakket horen en je met Zenya werkt, is één van onze trainingen wellicht geschikt voor jou. 

Naar de trainingen »
veilig werken de norm

Blijf up-to-date over de NIS2-richtlijn

We schreven eerder al een blog over de NIS2. Inmiddels is er meer bekend over de richtlijn, die ook steeds vaker het nieuws haalt. De reden hiervan? Europese lidstaten hebben tot 17 oktober 2024 om de richtlijn om te zetten naar nationale wetgeving. Lees hier alle belangrijke informatie over de NIS2. 

Blijf op de hoogte »
veilig werken met externen

De kracht van Iris Intranet & Zenya voor de zorg

Zorgorganisaties staan tegenwoordig voor tal van uitdagingen. Denk hierbij aan personeelstekorten, hoge werkdruk en complexe systemen. Iris Intranet & Zenya slaan de handen ineen om de zorg te ondersteunen. Je leest in dit artikel meer over de oplossingen die we bieden. 

Ontdek onze samenwerking »

Aankomende evenementen:

Meer (Zenya) nieuws

ZENYA BESCHIKVAAR VIA MICROSOFT APPSOURCE | Omdat we Zenya graag nog toegankelijker maken, is onze software nu ook beschikbaar via Microsoft AppSource. Zo kun je Zenya op een vertrouwde manier aankopen en heb je één facturatiestroom. Ontdek Zenya in AppSource »

INFORMATIESTROMEN DIGITALISEREN | Merk je dat informatiestromen binnen je organisatie te omvangrijk worden? In dit artikel ontdek je een praktisch stappenplan waarmee je de informatiestromen van je organisatie digitaliseert in Zenya DOC. Lees het stappenplan »

GRIP OP KWALITIEIT MET DE PDCA-CYCLUS | De PDCA-methode maakt het mogelijk om continu te verbeteren aan de hand van een vaste en duidelijke structuur. Zo ben je altijd in control op het gebied van kwaliteitsmanagement. Lees meer over de PDCA-cyclus »

Je krijgt deze e-mail omdat je bent ingeschreven op nieuwsberichten van Infoland. Wil je geen e-mails
meer ontvangen? Pas je voorkeuren aan of schrijf je uit.

Naar de Infoland website | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring 

De Run 6801, Veldhoven 5504DW