15 februari 2017

Zestien Rotterdammers onwel door koolmonoxide

Aan de Wuysterstraat in Rotterdam-Zuid zijn zondagavond 12 februari zestien bewoners van een appartementencomplex onwel geworden. Ze hadden vermoedelijk een koolmonoxidevergiftiging opgelopen.   Volgens de Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond was er door een defecte verwarmingsinstallatie koolmonoxide vrijgekomen, waardoor mensen in meerdere appartementen onwel zijn geworden. De brandweer en een aantal ambulances kwamen ter plaatse. Een paar bewoners zijn met spoed naar het ziekenhuis gebracht.
Lees op onze website meer over dit onderwerp
Laatste nieuws
 
1 min
Tekort aan vakmensen houdt nog jaren aan
1 min
Groene stoom voor AkzoNobel
2 min
Bouwprijs 2017 voor gerenoveerd kantoor a.s.r.
1 min
Uneto-VNI ondertekent Zeeuws Energieakkoord
Bekijk al het laatste nieuws
Partnernieuws
De I van BIM: documentatie E-installatie
Goede documentatie is vandaag de dag belangrijker dan ooit, zo ook bij het opleveren van een elektrische installatie. Een elektrische installatie moet aan diverse eisen voldoen; hij moet veilig, deugdelijk en doelmatig zijn. Installateurs moeten hierbij ook rekening houden met inspectie-, onderhouds- en uitbreidingsmogelijkheden, waarvoor partijen later in het bouwproces de juiste documentatie nodig hebben. Verschillende eisen
Tijd winnen met slimme luchtberekeningen
Een korte workflow realiseren en fouten voorkomen; dit is de kracht van geïntegreerd berekenen in een BIM proces. Engineers die luchtkanalen geïntegreerd berekenen in het model, profiteren van een productieve workflow omdat een extern rekenprogramma niet meer nodig is.
Maak ook kennis met de gratis nieuwsbrief van Installatie Journaal
Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Wijzig gegevens