View this email in your browser

10 MAART: ZET JE TENT OP EN SCOOR JE LL23 TICKET!

Video: rij met Eric, Justin en Karsten (Vereniging Eigen Huis) mee op de bank en kom alles te weten over de plannen voor 10 maart
Lowlands en Vereniging Eigen Huis maken zich samen hard voor eerlijke kansen voor jongeren en starters op de woningmarkt. Daarom was Vereniging Eigen Huis afgelopen jaar op Lowlands aanwezig en lanceerden ze o.a. een petitie voor betaalbare huizen voor starters. Inmiddels is de petitie meer dan 100.000 keer getekend dus dit geeft nog eens duidelijk aan dat actie nu écht noodzakelijk is. Om de oproep extra kracht bij te zetten, gaan we op vrijdag 10 maart met zoveel mogelijk mensen naar Den Haag. Het is tijd om herrie te maken en onze stem te laten horen!

Ga ook mee naar Den Haag waar Vereniging Eigen Huis een uitgebreid programma organiseert over starters op de woningmarkt en we actie voeren om de politiek in beweging te krijgen. We hebben een goede deal voor je: als je je tentje meeneemt en tijdens de manifestatie opzet, ontvang je een voucher waarmee je gegarandeerd één ticket voor Lowlands 2023 kunt kopen; zelfs als Lowlands al is uitverkocht!* Dus: trommel al je vrienden op, stof jullie tenten af en kom 10 maart van 13:30  tot 17:00 uur naar Den Haag! Alle gedetailleerde informatie over de manifestatie lees je hier.
 
Meld je nu aan!
Informatie over de start van de algemene Lowlands 2023 kaartverkoop én de eerste aankondiging volgen binnenkort, dus stay tuned!

* Er zijn 500 tickets voor deze actie beschikbaar. Om hiervoor in aanmerking te komen, dien je je van te voren aan te melden en op 10 maart je tentje tijdens de manifestatie op te bouwen. De volledige actievoorwaarden lees je hier.
 

BLIJF OP DE HOOGTE

Via de Facebookpagina van Lowlands, de Lowlands Instagram en het Lowlands Twitter account blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. En voor de vroege vogels: meld je aan voor het LL23 Facebook-event. Foto's van LL22 terugkijken kan via de LL Flickr-pagina.


SPREAD THE LLOVE,
LOWLANDS
Link
Facebook
Twitter
Website
Spotify
YouTube


Copyright © 2023 Lowlands, All rights reserved.
Je ontvangt deze mail, omdat je jezelf hebt aangemeld voor de Lowlands nieuwsbrief

Our mailing address is:
Lowlands
Noordeinde 19-21
Delft, Zh 2611 KE
Netherlands

Voeg ons toe aan je adresboek


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.