Zet de volgende, zeer lucratieve stap: ga 'evergreen lanceren'

2 years ago


Text only:

Leren over evergreen lanceringen Leren over evergreen lanceringen Bekijk de webversie Welmoet Babeliowsky's nieuwsbrief over nieuwsbrieven en productlancering

Beste John,

De eerste maanden van 2016 zijn voor mij stormachtig verlopen. Zoals julie weten heb ik een tweede bedrijf opgericht: ik help nu ook ondernemers om hun producten succesvol te lanceren. Tot mijn vreugde zit ik nu tot in mijn oren in allerlei lanceringen.

Ik werk sinds kort samen met een partner in dit bedrijf, zodat we totaalpakketten kunnen afleveren! Het is helemaal geweldig om te doen. Ik weet het zeker: dit blijf ik doen de komende jaren. Zolang er ondernemers zijn met mooie plannen die de wereld in moeten worden gebracht.

Eén van de problemen bij lanceren is dat ze veel voorbereiding en moeite kosten. En dat blijft voortdurend nodig, steeds opnieuw! Een deel van mijn klanten kiest er daarom voor om te gaan 'evergreen lanceren'. Lees hieronder verder.

Welmoet Babeliowsky: 'Wanneer je iets groots wilt neerzetten, moet je groots lanceren'     
[Artikel] Zet de volgende zeer lucratieve stap: ga 'evergreen lanceren'

Een product of dienst lanceren kost veel tijd, geld en moeite. Dat wil je niet al te vaak doen, maar het is wel nodig om steeds klanten te krijgen. Daarom zou je kunnen denken aan een geweldig alternatief. 

Voor iedere ondernemer die online aanwezig is en al een tijdlang nieuwsbrieven verstuurt en daar al de vruchten van plukt, is dit heel waardevol. Het is de volgende stap als het ware.

Misschien geloof je het niet of denk je dat het niet voor jou is. 

Ik heb het over de zogenaamde 'evergreen lancering'. Hiermee lanceer je voortdurend, zonder dat het jou tijd kost. Het gebeurt gewoon vanzelf via je website en je nieuwsbrief. 

Heb je steeds deelnemers nodig voor je workshop of training, aanmeldingen voor je webinar, gegadigden voor strategie-sessies en andere verkoopgesprekken? Dan is dit iets voor jou.

Ik werk daar nu geruime tijd zelf mee en heb gezien wat het kan opleveren. Het is zelfs zo interessant dat ik besloten heb om dit verder uit te breiden.

Een evergreen lancering is dus geheel of gedeeltelijk geautomatiseerd. Wat heb je nodig? De bouwstenen zijn:

een product of dienst,een gratis weggever,traffic naar je site,content,een reeks emails,een aanmeldknop of betaalknop

De juiste combinatie van deze elementen geeft je continue omzet. Het kan zelfs bewerkstellingen, dat je je nieuwsbrief minder vaak hoeft te sturen. Super interessant dus.

En alles natuurlijk op een vriendelijke, authentieke manier die helemaal bij jou past! Je gaat heel veel geven voordat je mag ontvangen, zodat het helemaal goed voelt. 

Misschien zie je nog niet voor je hoe dat voor jou zou kunnen werken. Daarom organiseer ik op 17 maart om 11. uur een webinar over de evergreen lancering, waarin ik je super interessante informatie ga geven. Dit gaat jou op ideeën brengen hoe jij dit voor jouw bedrijf zou kunnen toepassen.

Meld je hier aan voor het webinar op 17 maart 11.00 uur 'In vijf stappen evergreen lanceren'

Kun je niet op deze datum? Meld je dan toch aan, want dan krijg je een alternatief aangeboden. 

Welmoet Babeliowsky

Vragen? Stuur ze naar welmoet@autorespond.nl

Reageren kan op mijn weblog.

  Autorespond agenda en ander nieuws Gratis demo Autorespond

Autorespond organiseert op donderdag 17 maart a.s. een online demo. Je kunt om 10.00 uur het webinar bijwonen. Helemaal gratis en vrijblijvend.
Zet het vast in je agenda. Ga naar deze pagina om je aan te melden!

Meer info Autorespond en Webinar Geek

Er is een koppeling tussen Autorespond en het Nederlandse webinar systeem Webinar-Geek. Dat betekent dat aanmelders voor je webinar gelijk op je lijst komen en mails ontvangen. Je hoeft adressen niet meer handmatig over te zetten!

Webinar Geek werkt overigens geweldig, wij gebruiken het zelf ook voor de demo's en starttrainingen. Ik heb denk ik wel zeven systemen uitgeprobeerd de afgelopen jaren; deze bevalt ons heel goed.

  Over Welmoet Babeliowsky

Welmoet Babeliowsky is mede-eigenaar van Autorespond (sinds 2007) en oprichter van Succesvolle Productlancering.(2016)


Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je klant bent bij Autorespond of omdat je jezelf hebt aangemeld voor de nieuwsbrief met tips, demo of een whitepaper.

Willemsparkweg 22 | 1071 HE Amsterdam

mijn gegevens wijzigen

Afmelden

Autorespond.nl

Categories: Ict Computers | Software
Age: 7 until 13 year 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018