Zeven manieren om je lijst NU extra te laten groeien, zodat je in het najaar kunt lanceren

2 years ago


Text only:

Leren over succesvol lanceren Leren over succesvol lanceren Bekijk de webversie Welmoet Babeliowsky's nieuwsbrief over nieuwsbrieven en productlancering

Beste John,

De zomervakantie gooit vaak roet in het eten! Als je tenminste wilt zorgen dat er in het najaar voldoende deelnemers zijn voor je workshop, training of event.

Wanneer je straks goed wilt verkopen, moet je al in deze zomermaanden de lancering voorbereiden. Maar dat zijn juist de maanden waarop je minder bereik hebt, vanwege alle vakanties door het hele land. 

Veel ondernemers met eigen aanbod vinden dat dus een lastige periode. Ze willen hem het liefst overslaan. Ik heb dat eerlijk gezegd ook, maar dat meen ik dan niet echt serieus omdat ik ook erg van de zomer houd.

Waar ik overigens niet bang voor ben is dat ik mijn doelgroep niet kan bereiken, omdat ik weet dat men mails ook leest op vakantieadressen, misschien zelfs beter omdat mensen dan meer tijd hebben. Wat ik lastiger vind is dat ik mijn eigen acties door moeten laten lopen, terwijl ik op vakantie ga. Ik moet nu al vooruit gaan denken en emails alvast gaan inplannen.

Waar de focus vooral naar naar uit moet gaan, is het extra laten groeien van je lijst. Want hoe meer mensen uit je doelgroep erop, hoe beter straks de lancering verloopt.

Wat zijn de beste manieren om je lijst harder te laten groeien? Het geheim zit hem in de extra acties die je doet. Ik geef je zeven ideeën voor lijstgroei.

1. Schrijf een artikel en verspreid dit in de sociale media. Zet er een plaatje bij met daarin de titel en de link naar je blog.

2. Maak een handige checklist; het snelst gedownloade stuk content op internet.

3. Haal dagelijks verschillende 'quotes', prikkelende uitspraken uit dit artikel en verspreid deze als microcontent in de timelines van de sociale media.

4. Maak een nieuw ebook met weer een urgent onderwerp voor jouw doelgroep.

5. Organiseer een webinar met informatie waar jouw doelgroep naar smacht.

6. Organiseer een challenge met een aantrekkelijk doel dat niemand kan behalen zonder jouw hulp.

7. Sluit joint ventures met andere ondernemers en doe samen slimme acties.

Na de zomer start ik met een groep ondernemers die in het najaar (oktober, november) hun product (workshop, online training, event etc.) willen gaan lanceren. Doe ook mee, want van deze begeleiding leer je ontzettend veel en ga je het heel goed aanpakken, zodat je meer klanten krijgt dan ooit tevoren. Let dus goed op de informatie die ik je ga sturen in de komende tijd.

Kijk hieronder voor meer info over de lancering op 22 september a.s. van mijn boek 'Experttips voor Succesvolle Productlancering'. Je kan daarbij zijn!

Welmoet Babeliowsky

Reageren kan op mijn weblog

Hoe gaat het met mijn boek?

Het gaat de goede kant uit met mijn boek over succesvolle productlancering! Vanaf 15 juli a.s. zal het te koop zijn in de voorverkoop. Je krijgt daar nog bericht over.

Het boek gratis krijgen?

T/m 16 september verloten we elke vrijdag één Experttips boek. Wil je kans maken op mijn boek? Schrijf je dan hier in.

Elke vrijdag wordt de winnaar bekend gemaakt op de Facebookpagina van Expertboek. Elke vrijdag verloten we een boek uit de Experttips boekenserie!

De winnaar wordt bekend gemaakt op de Facebookpagina van Expertboek.  Het enige wat je hoeft te doen is hier je naam achter te laten:

Op 12 augustus wordt één exemplaar van mijn boek verloot! Dat duurt nog even, maar daarvoor kun je het boek van Petra Fehring, Hugo Bakker, Nicky Corts of Daisy Goddijn winnen, die in dezelfde reeks verschijnen. Wil jij ook kans maken op een boek? Schrijf je dan hier in 

Bij de lancering zijn op 22 september?

Je kunt ook aanwezig zijn bij de lancering zijn 22 september. Tijdens een fantastische theatershow in het midden van het land is er aan de ene kant gelegenheid om meer te leren en aan de andere kant om te netwerken met een hele groep geweldige ondernemers. Ik vind het leuk je daar te ontmoeten!

Welmoet Babeliowsky: 'Wanneer je iets groots wilt neerzetten in de wereld, moet je groots lanceren'     

Welmoet Babeliowsky is mede-eigenaar van Autorespond (sinds 2007) en oprichter van Succesvolle Productlancering (2016).


Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je klant bent bij Autorespond of omdat je jezelf hebt aangemeld voor de nieuwsbrief met tips, demo of een whitepaper.

Willemsparkweg 22 | 1071 HE Amsterdam

mijn gegevens wijzigen

Afmelden

Autorespond.nl

Categories: Ict Computers | Software
Age: 7 until 13 year 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018