ZIE JIJ THE INVISIBLE MAN?

Met deze update houden wij je wekelijks op de hoogte van de nieuwste films, specials en events bij Foroxity! 

Deze week 'zie' je The Invisible Man, ga je op een magisch avontuur met Onward en zie je de eerste trailer voor Rundfunk: Jachterwachter!

Vergeet niet om deze update helemaal af te lezen voor de nieuwe prijsvraag! ;-)

ONWARD
 
Deze nieuwe Disney●Pixar-film vertelt het verhaal van twee tiener elvenbroers. Samen beginnen ze aan een bijzondere en avontuurlijke zoektocht om te ontdekken of er nog ergens in de wereld magie te vinden is.

Koop hier je tickets
RICHARD JEWELL
 
Richard Jewell, geregisseerd door Clint Eastwood, is gebaseerd op een waargebeurd verhaal en laat zien wat er gebeurt als de waarheid het slachtoffer wordt van wat als feit wordt gepresenteerd.

Koop hier je tickets
SONGS FOR FREEDOM
 
Op maandag 16 maart vindt de finale van Songs of Freedom plaats bij Foroxity Roermond! Vijf finalisten gaan de strijd aan voor een plek op het hoofdpodium van het Bevrijdingsfestival Limburg. De finale is gratis toegankelijk, reserveer nu om je toegang te garanderen.

Koop hier je tickets
MICK FLEETWOOD 

Mick Fleetwood (Fleetwood Mac), Neil Finn (Crowded House), Noel Gallagher (Oasis), David Gilmour (Pink Floyd), Kirk Hammett (Metallica) én Bill Wyman (The Rolling Stones) e.a. brengen een eerbetoon aan de muziek van Peter Green!

Koop hier je tickets

Onvoldoende! Vanaf 23 april zie je de jongens van Rundfunk in hun eerste bioscoopfilm Jachterwachter!

HOERA! Je hebt het einde van deze update bereikt!  
Vorige week heeft Alphons geraden dat de GIF uit de Indiana Jones-film Raiders of the Lost Ark (1981) kwam! 


Kun jij ons vertellen uit welke film de onderstaande GIF komt? Stuur dan het antwoord samen met je adresgegevens naar prijsvraag@forox.nl en maak kans op twee Foroxity vrijkaarten!
Facebook
Twitter
Link
Website
Copyright © 2020 Foroxity Filmarena

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je je hiervoor hebt opgegeven, én omdat je simpelweg niks wil missen van de nieuwste premières, de leukste specials en de mooiste events bij Foroxity Filmarena!

Wil je liever toch geen mails meer van ons ontvangen?
Wijzig dan je voorkeuren of schrijf je uit voor onze nieuwsbrief.

Tot snel bij Foroxity!