AV-week
Bekijk de webversie
 
 
 

Uitgelichte online PE sessies:

De utopie: data op één plek samenbrengen?
Hoe krijg je als accountant grip op je data, maak je de vertaalslag naar bruikbare informatie, voorkom je dubbele werkzaamheden en creëer je klantgerichte dienstverlening? Arthur Jager vertelt je in deze sessie meer over data ownership, waarbij data de fundering is voor de relatie tussen accountant en klant.
23 september | 10.00 – 19.45 uur

Een accountant vertelt: zo zijn mijn klanten (ook nu) altijd up-to-date
In een live interview vertelt Djurre Zijlstra van Van Braak Accountants zijn ervaringen over online samenwerken met bijna alle klanten van zijn kantoor. Kan dat ook voor jouw kantoor? Edwin van Benten van Snelstart is de spreker van deze sessie.
24 september | 10.15 – 10.45 uur

Het Pensioenakkoord voor de MKB-accountant in vogelvlucht
Kees Beishuizen bespreekt onder andere de belangrijkste punten uit het pensioenakkoord en gaat ook in op het onlangs verschenen wetsvoorstel over de afkoop van 10%, de RVU-vrijstelling en uitbreiding van verlofsparen.
24 september | 11.00 -12.00 uur

Kun jij je kantoor nog beter maken?
Wil je leren van ervaringen van anderen? Marco Muilwijk heeft meer dan 3000 kantoren bezocht en weet als geen ander te benoemen hoe jouw kantoor zich verhoudt ten opzichte van de buurman. Hij weet precies te benoemen waar jij in uitblinkt en jezelf onderscheidt van de rest. Je krijgt handvatten en tips om het verschil te maken waarbij software een hulpmiddel is.

Meld je ook aan voor de gratis Productpresentaties van:

Kijk voor ons complete aanbod (betaalde of gratis sessies) op www.avweek.nl en meld je nog snel aan!

Met vriendelijke groet,

Het AV-team
Programma & aanmelden
Sponsoren
Klik hier om u af te melden voor deze nieuwsbrief