Lichtgevende bladkoning | Nieuwe route: wandelen door de Biesbosch | Zo fotografeer je mist
FOTOGRAAF VERTELT

FOTOGRAAF VERTELT

Het verhaal achter deze winnende foto van een wilde hamster >
Roots
VOGELEN
SPOT DE EERSTE BLADKONING

Komende week gaat de vogeltrek in de versnelling. Fanatieke vogelaars gaan dan op zoek naar de eerste bladkoning. Een lichtgevend pareltje uit het verre oosten. Op de Waddeneilanden en langs de kust maak je de beste kans!
Foto: Agami Markus Varesvuo

Roots
NIEUWE ROUTE
WANDELEN DOOR DE BIESBOSCH

Bemoste knotwilgen en het feeërieke licht van de Biesbosch toveren de wilgenvloedbossen om tot een sprookjesachtig decor. Verken met deze nieuwe wandelroute van Roots dit enorme zoetwatergetijdengebied waar de herfst de paden goudgeel schildert en de bever de scepter zwaait.
Foto: Melchert Meijer

Advertorial
Roots
4 x duurzaam genieten van de herfst in Zwitserland

Reizen door de natuur, zonder die natuur te beschadigen? Het kan in Zwitserland, dankzij het goed georganiseerde treinsysteem en de duurzame ‘Swisstainable’ hotels. Een superbestemming voor het najaar: dan staat alles in vuur en vlam met de prachtige herfstkleuren.

Roots
CAMERA IN DE AANSLAG
MIST FOTOGRAFEREN: ZO DOE JE DAT

Herfst: dat betekent meer kans op mistige ochtenden. Een buitenkansje voor de natuurfotograaf. We tonen de mooiste mist- en nevelfoto's én geven handige tips.
Foto: Ronald Kamphuis

Roots
WAT EEN VRAAG
ZIJN JOUW WANDELSCHOENEN NOG WATERPROOF?

De weersverwachting voor volgende week: wederom veel regen. Tijd om jezelf de vraag te stellen: zijn mijn wandelschoenen nog waterproof? Roots legt uit hoe je dat makkelijk test.
Foto: Ernst Kremers

Roots
Speciaal cadeau!

Ze zijn er weer: De Roots Natuuragenda en Scheurkalender 2023. De agenda (t.w.v. € 13,99) staat bomvol natuurfoto’s en bevat 6 prachtige ansichtkaarten. De scheurkalender (t.w.v. € 17,50) bevat 365 full colour natuurfoto’s én elke dag een natuurweetje of quizvraag. Je ontvangt de agenda óf scheurkalender nu cadeau bij 3 nummers Roots! Wees er snel bij, op=op!

Volg Roots ook op
Roots - Instagram Roots - Facebook Roots - Twitter Roots - Pinterest Roots - Podcast
Copyright © 2022 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Jouw abonnementsnummer: 0
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden