Loading...

Zijn we een beetje klaar met de kerk?

By Eo.nl received 1 year ago

Categories: Television Media
Age: 7 until 13 year 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years
  • Html
  • Text
Lees het hier
Bekijk deze e-mail in je browser

Terugblikken en vooruit kijken

Prachtige beelden en bijzondere ontmoetingen uit Van Ninevé naar Nazareth vind je op deze pagina. Ook blikken we vooruit op een nieuw seizoen van de Anti Pest Club, Het Familiediner en De Kist, waarin presentator Kefah Allush met gasten in gesprek gaat over het leven voor én na de dood.
Mis het niet!

Hoe je karakter invloed heeft op je geloofsleven

Heeft je karakter impact op je geloof en gebedsleven? Boeiende vraag! Stel dat het antwoord ja is… is Jezus volgen dan niet véél simpeler voor lieve sociaaltjes dan voor pittige driftkikkers? En kun je qua persoonlijkheid dan ook enorm ongeschikt zijn om te bidden?
Ik ben benieuwd

Gezocht: creatieve meedenkers!

Lijkt het jou leuk mee te denken over nieuwe producten en projecten van de EO zodat we kunnen blijven vernieuwen en verbeteren? Word dan onderdeel van ons team van meedenkers. Enkele keren per jaar ontvang je een uitnodiging om deel te nemen aan een online gesprek of vragenlijst.
Ja, leuk!

De verknalfuif van TimZingt

De zomer kan maar één ding betekenen in christelijk Nederland: het conferentieseizoen gaat los! Ook afgelopen zomer pakten we weer massaal onze kampeeruitrusting in om ons hutjemutje op een spartaans kampeerterrein te laten toerusten. Maar worden we echt bemoedigd?
Lees Tims column

Angela ziet schimmen en schaduwen in haar slaapkamer

Je bent christen en gelooft van harte in Jezus. Maar tegelijkertijd hoor en zie je dingen die anderen niet horen of zien. Een licht. Of een overleden familielid. Het beangstigt je. Wat doe je?
Lees meer

Zijn we een beetje klaar met de kerk?

Soms is geloven zo vanzelfsprekend geworden, dat je eigenlijk niet goed meer weet wát je gelooft. Misschien heb je het er zelfs een beetje mee gehad – of in elk geval met de kerk. Want de preken, die ken je nu wel. En op de Bijbelkring gaat het ook altijd over hetzelfde. Zijn we het geloof stiekem een beetje beu?
Lees verder

Waarom Andries Knevel wél in de kerk blijft

In de documentaireserie ‘Toen was geloof heel gewoon’ neemt Andries Knevel de kijker mee terug naar het einde van de jaren ‘60. Op dat moment zaten de kerken ‘nog net’ vol. “Daarna keerde het tij razendsnel en begon de leegloop.” Hoe kan het dat Andries nog gelooft?
Lees verder

    
Uitschrijven voor de nieuwsbrief    |    Doorsturen naar vriend             

Share this newsletter on

Loading...

Related newsletters

© 2019