Lees nu het briefje van ds. Belder!
   
 
 
 

Beste lezer, 

Geslachtsverandering is pijnlijk, onomkeerbaar en gaat in tegen de wil van onze Schepper. Vooral onzekere jongeren zijn een gewillige prooi voor genderideologen. Laat de politiek dit erkennen en deze lobbyisten de voet dwarszetten. Weer ze uit de school. Houd ze buiten het bereik van onze jongeren. Dat geldt voor alle giftige seksuele strapatsen. Er is niets tegen goede seksuele voorlichting, wel alles tegen manipulatie van kinderen en jongeren om – in dit geval - het eigen geslacht niet te accepteren. De genderideologie biedt slechts pseudo-oplossingen.

Diversiteit en inclusie zijn de afgoden van deze tijd, stond onlangs in de Frankfurter Algemeine (FA), waarbij de media de grote aanjagers van de genderideologie heten. Eerder al legde de FA verband met de enorme opmars van sociale media en de drukbezochte websites van belangengroepen en influencers. Vooral Generatie Z hangt dagelijks vele uren zuigend aan de borsten van de digitale wereld. Het gevaar van sociale besmetting laat zich raden.

 
 
 
 

U leest 'het briefje van Belder' op Cvandaag. Ds. J Belder is emeritus-predikant binnen de PKN. Klik hier voor meer opiniebijdragen van ds. J. Belder. 

  AFMELDEN NIEUWSBRIEF