Zin 1: Solo! Je kunt het best alleen

2 years ago


Text only:

Zin 1 ligt in de winkels!
Niet leesbaar? Bekijk deze nieuwsbrief in je browserAbonnee worden?


Met liefde koken voor... jezelf


Voel jij je soms alleen? Dat hoeft helemaal niet erg te zijn. Deze Zin gaat over autonoom zijn, over het idee van: je kunt het best zelf, best alleen. Zonder zijwieltjes. We bewijzen dat dat niet zo ingewikkeld is. Daarom geeft Zin het kookboek Solo food van Janneke Vreugdenhil cadeau.
72 recepten die je ernaar doen verlangen met het beste gezelschap aan tafel te gaan. Jezelf!

Ik wil een kookboek winnen


De állerhoogste


Zijn bijzondere stemgeluid, in het hoge register, betovert. Meet Philippe Jaroussky, de beroemdste countertenor van dit moment! Op 25 januari 2017 geeft hij een een­malig concert in Het Concertgebouw, bijgestaan door het beroemde Freiburger Barockorchester. Zin­lezers krijgen €15,50 korting.

Ik wil korting


Cadeautips


Op zoek naar een cadeau voor de feestdagen? Wij hebben veel cadeaus voor je verzameld: de mooiste agenda’s, kalenders, boeken in verschillende genres en nog veel meer. Er zijn al presentjes vanaf €3,99! Of geef (jezelf) een abonnement cadeau, je kunt kiezen uit maar liefst 22 tijdschriften.

Cadeautje kopen


Feest met de nieuwe Zin!


Deze maand...
Een ode aan de autonoom, een openhartig interview met Vera Mann en fantastische aanbiedingen, zoals gratis kaartjes voor Allied - de gloednieuwe kaskraker met Brad Pitt in de hoofdrol.
Zin agenda
Op zoek naar een stijlvolle én overzichtelijke agenda, met ruimte voor afspraken? Met leuke extra’s als uittips voor het hele jaar, mooie fotografie en een handig opbergvak? Wij maakten hem, speciaal voor u! Voor €14,95.

Bestel de nieuwe Zin


Koop de agenda


Mee naar Nepal?


MIVA steunt mensen in afgelegen gebieden met vervoer- en communicatiemiddelen. Zin en MIVA organiseren een reportersreis naar een project in Nepal. En er mag één lezer mee om een reportage voor Zin te maken!

Ik doe mee


Opstaan met historie


Neem nu een abonnement van 5 nummers Historisch Nieuwsblad en ontvang de Historische Scheurkalender cadeau. Een aanrader voor de geschiedenisliefhebber! Nu slechts €29,95 i.p.v. €55,94.

Ik wil de scheurkalender


Win de meest besproken bestseller van 2016!


Hanya Yanagihara's boek Een klein leven veroverde ook Nederland. Het verhaal van de tragische Jude gaat vooral over vriendschap.
Zelf zegt de schrijfster vriendschap net zo serieus als liefdesrelaties te nemen. Yanagihara lijkt het rolmodel voor de zelfverzekerde single van nu. Ze vertelt in een openhartig gesprek met Zin hoe ze dat precies doet. En we geven 10 exemplaren weg van Een klein leven!

Win Yanagihara's bestseller

Volg Zin Magazine ook op
Copyright ©2016
New Skool Media.
Alle rechten voorbehouden. 
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen?
Meld je dan hier af.

Zin.nl

Categories: Lifestyle
Age: 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018