Soms loopt het leven niet zoals je verwacht. Maar juist hierdoor word je sterker.
Zin

Sterker dan ooit

Voor sommige mensen loopt het leven anders dan ze verwachtten. Zo stond Hélène als tiener haar dochter af en raakte Wim dakloos! Ze werden er sterker van. 4 krachtige levensverhalen.

Zin

In Portugal

Boek schrijven?

Je hebt de pen al in de hand. Want er is een verhaal dat verteld móet worden. Een boek waaraan je wilt beginnen of dat nog afgemaakt moet. Ga mee op de exclusieve Zin Schrijfvakantie in Portugal, met top-auteur Marelle Boersma!

Zin

84 keer prijs

Win met Zin!

In Zin geven we elke maand tíentallen cadeaus weg. Wil jij ook kans maken op iets moois? Deze maand kun je onder andere het boek Keukentafel van het Noorden winnen en maak je kans op kaartjes voor Foam.

Zin

Zin redactie

De kracht van falen

Geen mens zonder fouten. Maar uitglijders van onszelf erkennen, dat vinden we maar moeilijk. Terwijl we daar juist beter van worden. Omarm uw fouten en vier uw mislukkingen door faalangst in faalkracht om te zetten.

Zin

Cadeau-tip!

Waar ik vandaan kom

Waar ik vandaan kom is al jarenlang een geliefde rubriek in Zin. In dit boek zijn de beste afleveringen uit deze serie gebundeld door schrijfster Liddie Austin. Negenentwintig Nederlanders en één Vlaming delen herinneringen aan hun jeugd.

Zin

Zin met Querido

Winactie Tijl

Uitgeverij Querido verloot 15 exemplaren van deze roman over de legendarische Tijl Uilenspiegel. Bij De Wereld Draait Door getipt door het boekhandelspanel als het beste boek voor de feestdagen. Wij mogen 15 exemplaren van het boek verloten.

Zin

Zin met Curaçao

Genieten in Curaçao!

Ga op avontuur op het zonovergoten 'Dushi Curaçao'. Dé plek waar dromen werkelijkheid worden. Ontdek het Christoffelpark, bezoek landhuizen en de leukste wijken van Willemstad, en relax op de hagelwitte stranden aan de azuurblauwe zee. Nieuwsgierig? Bezoek Curaçao op de Vakantiebeurs 2018.

Zin

Zin 1 in de winkels

Een nieuw jaar, een nieuwe Zin!

In de eerste Zin van het nieuwe jaar lees je onder andere over Santa Fe en de woestijn. Waarom falen helemaal niet erg is en hoe je er na tegenslag tóch weer bovenop kunt komen. Rick de Leeuw interviewt regisseur Antoinette Beumer:

‘Het erkennen van mijn zwakte maakte me krachtiger’

Volg Zin ook op
Zin - Instagram Zin - Facebook Zin - Twitter
Copyright © 2017 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden
spacer